De Griek Zaandam

Dinerbon Zaandam De Griek Zaandam
Adres
Zuiddijk 29
1501CB Zaandam
Telefoon
075 615 9103
Dinerbon Zaandam De Griek Zaandam
Dinerbon Zaandam De Griek Zaandam
Dinerbon Zaandam De Griek Zaandam

Aan de Zuiddijk in Zaandam kunt u De Griek Zaandam vinden. Al 25 jaar is het een begrip in Zaandam. Het restaurant staat garant voor een lekker en gezellig avondje uit en vanaf nu kunt u dit ook doen met uw dinercheque! In het restaurant vindt u de combinatie van traditionele Griekse gerechten, muziek, sfeervolle inrichting, gezellige bediening en de fijne Griekse gastvrijheid. Dit samen maakt dat u een geweldig avondje kunt genieten bij De Griek! De Griek heeft een intieme uitstraling waardoor hier gerust met uw date het ideale etentje kunt houden. U kunt natuurlijk ook gerust met uw kinderen, ouders, vrienden en collega’s komen. Wanneer u op bezoek bent bij De Griek Zaandam heeft u echt even het gevoel alsof u zich in het echte Griekenland bevindt!

De Griek Zaandam heeft een uitgebreide menukaart voor u samengesteld. U kunt de gerechten van deze kaart uitstekend betalen met uw dinerbon. Op de kaart staan de volgende categorieën: pannetjes, salades, overige bijgerechten, grill bijgerechten, pasta gerechten, moes, vis, gefrituurd, koude gerechten, oven gerechten, specialiteiten, grill gerechten, vis gerechten, vegetarische gerechten, seniorenschotels en een kindermenu. Alle gerechten die op deze kaart staan worden met veel liefde en passie bereid. Door op deze manier de gerechten te bereiden wordt de kwaliteit uitstekend. Er wordt aan alle gerechten namelijk evenveel tijd gegeven als nodig is. Dit zult u dan ook zeker terug proeven.

Ga met uw gezelschap genieten van echt lekker Grieks eten bij De Griek Zaandam. Vergeet zeker uw dinercheque of dinerbon niet!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10