Paprika Csárda

Dinerbon Zaandam Paprika Csárda
Adres
Zuiddijk 31
1501CB Zaandam
Telefoon
06 50214304
Dinerbon Zaandam Paprika Csárda

Ga nu met uw dinercheque naar Paprika Csárda! Het is een Hongaars restaurant dat is gelegen aan de Zuiddijk in Zaandam. Een restaurant waar vriendelijk personeel werkt en waar u uitstekend geholpen wordt. Bij Paprika Csárda kunt u terecht met al uw vragen en wensen over de gerechten en zij geven u graag advies! U zult behandelt worden als ‘’de klant is koning’’. Het gebouw waar Paprika Csárda zich vestigt is een mooi Zaandam gebouw, kleurrijk en gezellig. Wat Paprika Csárda nog meer doet naast heerlijk eten bereiden en u goede service aanbieden, is het organiseren van een party- en evenementencatering. Ideaal! Het restaurant is geschikt om met het gezin, vrienden en familie naartoe te gaan, maar ook zeker voor een zakelijk etentje. U kunt hier echt voor van alles terecht!

Op de menukaart staan heerlijke gerechten waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u voor uw dinerbon verrukkelijke voorgerechten, hoofdgerechten, vegetarische gerechten, bijgerechten en nagerechten krijgen. Zo staan op de kaart onder andere de volgende gerechten: goulash soep, gepaneerde kipfilet met bijgerecht, stoofschotel van rundvlees in rode wijn met bijgerecht, zigeuner-braadlapjes met bijgerechten, varkenslapje met lecso (ratatouillesaus), gepaneerde kaas met rijst, gepaneerde bloemkool, broccoli, champignons en rijst en kastenjepuree. Heel veel lekkers dus voor jong en oud! Alle gerechten worden vers bereid met de beste producten. Zo komen de beste smaken naar boven in de gerechten!

Paprika Csárda is van donderdag t/m zondag geopend van 17:00 uur tot 22:00 uur. Tot snel met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10