BAZ Zandvoort

Dinerbon Zandvoort BAZ Zandvoort
Adres
Strandafgang de Favauge 14
2042 TV Zandvoort
Telefoon
023 5715203
Dinerbon Zandvoort BAZ Zandvoort
Dinerbon Zandvoort BAZ Zandvoort

Aan het einde van strandafgang de Favauge in Zandvoort ligt het gezellige strandpaviljoen en restaurant BAZ Zandvoort. Op deze idyllische plek aan de Noord-Hollandse kust kun je in een vrolijke, ongedwongen sfeer genieten van een hapje en een drankje, met gratis zeezicht! Ga hier op het terras zitten en je waant je meteen op vakantie, even weg van werk, school en de dagelijkse hectiek. Het publiek is divers, met zowel trendy jongeren en pauzerende kantoorwerkers als gezinnen met kinderen en strandwandelaars. Begin 2019 heeft de nieuwe eigenaar Bas van Velzen deze toplocatie, voorheen strandtent Bruxelles, overgenomen om er een internationaal restaurant met wijnbar te vestigen. BAZ is ook zeer geschikt voor feesten en partijen. Er is een aparte ruimte beschikbaar met eigen bar, geluidsapparatuur en stukje strand die gehuurd kan worden voor verjaardagsfeesten, trouwrecepties en bedrijfsuitjes. Desgewenst kan er een feestelijke barbecue georganiseerd worden.

Op de menukaart vind je gerechten uit alle windstreken die het internationale karakter van het restaurant onderstrepen. Naast een steeds wisselend dagmenu kun je kiezen uit onder meer kipsaté met atjar en kroepoek uit de Indonesische keuken, Amerikaanse hamburgers met frietjes en heerlijke Italiaanse risotto’s en pastagerechten. Voor vegetariërs zijn er diverse gerechten zonder vlees verkrijgbaar. Kinderen zijn natuurlijk van harte welkom in dit sfeervolle strandpaviljoen. Voor hen zijn er speciale kindermenu’s met bijvoorbeeld feestelijke poffertjes. BAZ is ook de perfecte locatie voor een gezellige lunch met collega’s om je drukke werkdag even te onderbreken, of als tussenstop tijdens een strandwandeling. Het vriendelijke, opgewekte personeel draagt bij aan de fijne sfeer en zal vanzelfsprekend graag je Dinerbon of Dinercheque accepteren.

Bij restaurant BAZ ben je alle dagen van de week welkom van 10:00 uur tot 22:00 uur. Het is beslist een aanrader om er je dag aan het strand te beginnen met een lekker ontbijt. Het Zandvoortse strand is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. BAZ ligt op driehonderd meter afstand van Station Zandvoort, waar ook diverse bussen stoppen. Als je met de auto komt kun je parkeren in de omgeving van het restaurant op een van de parkeerterreinen naast de boulevard.

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10