Italian Restaurant MMX

Dinerbon Zandvoort Italian Restaurant MMX
Adres
Haltestraat 13
2042 LJ Zandvoort
Telefoon
023 571 7523
Dinerbon Zandvoort Italian Restaurant MMX

Let op: dit restaurant accepteert de kaart alleen bij afhalen

Bij Italian Restaurant MMX in Zandvoort ervaart u de echte traditionele Italiaanse keuken. Dit restaurant heeft een klassiek-moderne uitstraling met veel respect en liefde voor de specialiteiten van Italie die bekend staan om hun eerlijkheid, puurheid en eenvoud. Volgens deze traditie bereiden onze chefs met veel liefde de lekkerste gerechten voor u. Kom gezellig langs met uw dinerbon of dinercheque.

Onze hele keukenbrigade komt uit Sicilie en heeft de Italiaanse keuken met de paplepel meegekregen. Al onze ingredienten die wij gebruiken zijn zorgvuldig uitgekozen en komen elke dag vers binnen. Ook ons brood en de pasta wordt huisgemaakt en hebben de echte Italiaanse touch. Bij ons kunt u alles verwachten van wat u bij een Italiaans restaurant verwacht. Heerlijke pasta’s, de beste vis- en vleesgerechten, pizza’s en natuurlijk een bijpassende Italiaanse wijnkaart. Onze specialiteiten van het huis zijn onder andere de spaghetti Parmiggiano en de zeebaars in zoutkorst. Beide gerechten worden bij u aan tafel bereid en gepresenteerd, een zeer mooie culinaire beleving. Een gezellige afsluiter van uw diner bij Italian Restaurant MMX is onze huisgemaakt scroppino.

De Italiaanse keuken verveeld nooit. Al eeuwenlang wordt er vastgehouden aan tradities en wij zetten die tradities voort. Bij ons ervaart u de echte Italiaanse keuken en tradities en onze liefde daarvoor. U bent bij ons in Zandvoort van harte welkom met uw dinerbon of dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10