Restaurant Le Grand Prix

Dinerbon Zandvoort Restaurant Le Grand Prix
Adres
Passage 6-10
2042KR Zandvoort
Telefoon
023 571 3813
Dinerbon Zandvoort Restaurant Le Grand Prix
Dinerbon Zandvoort Restaurant Le Grand Prix

Midden in Zandvoort vindt u Restaurant Le Grand Prix. Hier kunt u terecht voor een zeer divers aanbod van heerlijke gerechten waardoor er  voor iedereen wat wils te vinden is. Zo kunt u bij ons langskomen voor verse grillgerechten maar ook voor pasta’s en pizza’s. Kom gezellig langs met uw dinerbon of dinercheque.

Een bezoek aan ons restaurant is de perfecte afsluiting na een lekkere dag op het strand van Zandvoort of voordat je naar een gezellig feestje gaat bij een van de vele beachclubs. Bij ons kunt u heerlijk tafelen en kiezen uit een van de vele gerechten. Voor de echte liefhebber van visgerechten hebben wij verse Noordzeetong of een mixed visschotel met kabeljauw, gamba’s, zalm en kalamari. Ook de vleesliefhebbers komen aan hun trekken met onze heerlijke tournedos en de mixed vleesschotel met kipfilet, spareribs, tournedos en entrecote. En daarnaast hebben we ook nog een selectie van heerlijke pasta’s en Italiaanse pizza’s. U kunt dus gerust met een grote groep langskomen want er zit voor iedereen wel wat lekkers tussen.

Een gezellige avond met vrienden of familie heeft u bij Restaurant Le Grand Prix. Met uw dinerbon of dinercheque kunt u hier kiezen uit veel verschillende gerechten en zorgen wij ervoor dat iedereen tevreden naar huis gaat.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10