Strandrestaurant Meijer aan Zee

Dinerbon Zandvoort Strandrestaurant Meijer aan Zee
Adres
Strandafgang de Favauge, paviljoen 16
2042 TV Zandvoort
Telefoon
023 5713310
Dinerbon Zandvoort Strandrestaurant Meijer aan Zee
Dinerbon Zandvoort Strandrestaurant Meijer aan Zee
Dinerbon Zandvoort Strandrestaurant Meijer aan Zee

Meijer aan Zee is het leukste strandrestaurant van Zandvoort. Met uw Dinerbon kunt u hier het hele jaar rond genieten van de meest verse producten. De menukaart wisselt met de seizoenen mee, zodat de vis altijd vers is en het vlees van de beste kwaliteit. De “Catch of the Day” varieert zelfs elke dag en is altijd vers gevangen. U kunt uw gerechten zowel à la carte als in zorgvuldig door ons uitgekozen menu’s bestellen. Ook onze wijnkaart is zeer uitgebreid en wij zijn altijd bereid u bij uw keuze te adviseren. In de zomer kunt u met de Dinerbon genieten op het sfeervolle terras, maar in de winter kunt u ook rustig plaatsnemen op onze prachtige chesterfield-sofa’s bij de openhaard.

 

Kortom; Meijer aan Zee is van alle markten thuis, met de zekerheid dat u hier kunt genieten van prachtig uitzicht en altijd heerlijk vers eten. Uw Dinerbon verschaft uw toegang tot ontbijt, lunch, diner, maar ook high tea, high wine en borrel. Bij high wine schenken wij u twee glazen wijn naar keuze en serveren hierbij verschillende hartige tapa’s. Wij zijn zeven dagen per week en het gehele jaar geopend. Zelfs als u niet wilt eten kunt u bij ons proberen van de zelfgemaakte verse cocktails uit de cocktailbar.

 

Of u nou een stranddagje heeft met de kinderen of romantisch met zijn tweeën wil dineren, kom absoluut eens met uw dinercheque langs bij Meijer aan Zee. Wij heten u alvast van harte welkom en kijken uit naar uw bezoek!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10