Bij Lex

Dinerbon Zeist Bij Lex
Adres
2e Dorpsstraat 40
3701AB Zeist
Telefoon
030 7438250
Dinerbon Zeist Bij Lex
Dinerbon Zeist Bij Lex
Dinerbon Zeist Bij Lex
Dinerbon Zeist Bij Lex

Lekker Bij Lex in Zeist

Even uitrusten na het winkelen in het centrum van Zeist en zin in iets lekkers? Ga dan even langs bij "huiskamer"-restaurant Bij Lex. Het maakt niet uit wat de gelegenheid is, hier kun je terecht voor lunch, borrel, high tea, diner, of misschien heb je wat te vieren. Keus genoeg en vergeet niet de dinerbon of dinercheque mee te nemen, want dat maakt het nóg leuker en voordeliger bij Lex. Vanaf 11.30 uur kun je bij Lex binnenlopen. Voor een kopje koffie met wat lekkers, een vroege lunch, het maakt niet uit. Er is een uitgebreide kaart en alle gerechten zijn huisgemaakt. De “huiskamer” van Lex is overigens rolstoel toegankelijk.

Lex voor lekkerbekken die van gezellig houden

Bij Lex is een ontmoetingsplaats voor mensen die van gezellig houden. De huiselijke sfeer en de nette inrichting maakt dat jij je direct thuis voelt. De uitgebreide High Tea is echt een beleving, moet je echt eens proberen. Laat je heerlijk verwennen! Je kunt Bij Lex ook terecht voor een High Wine of een bierproeverij met hartige hapjes. Aan de bar geniet je even van jouw borrel voordat je aan het diner gaat beginnen. De "huiskamer" wordt gerund door Kevin en Alex. Over de kwaliteit en presentatie van de gerechten kunnen we kort zijn: professioneel en je kunt zien dat alles met zorg, aandacht en liefde is bereid. En de bediening? Vriendelijk en correct, een voortreffelijke gastheer!

Uit of thuis: Bij Lex!

Een feestje thuis of op het werk een bijeenkomst of vergadering? Bij Lex kan de hapjes bij jouw thuis verzorgen. Dus uit of thuis: bij Lex moet je wezen, dan weet je zeker dat het goed verzorgd is. Niet vergeten dat je gebruik kunt maken van de dinerbon en de dinercheque. Da’s nog voordelig ook! Je kunt Bij Lex vinden in de binnenstad van Zeist op de 2e Dorpstraat 40. Kom je met een wat groter gezelschap? Misschien makkelijk om eerst even te reserveren: 030-7438250, dan heeft Bij Lex dat alles tip top in orde.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10