Kolenist Bar & Grill

Dinerbon Zuid-Scharwoude Kolenist Bar & Grill
Adres
Dorpsstraat 360
1722ED Zuid-Scharwoude
Telefoon
0226 427693
Dinerbon Zuid-Scharwoude Kolenist Bar & Grill
Dinerbon Zuid-Scharwoude Kolenist Bar & Grill
Dinerbon Zuid-Scharwoude Kolenist Bar & Grill
Dinerbon Zuid-Scharwoude Kolenist Bar & Grill

Kom een avondje echt Noord-Hollands genieten bij De Kolenist in Zuid-Scharwoude. Hier kunt u proeven van een uitgebreide kaart met veel verschillende smaken, een divers publiek en buitengewoon gastvrij personeel. Met een gedeeltelijk overdekt terras en zitplaatsen voor 90 man in het restaurant is het de aangewezen locatie in de omgeving van Zuid-Scharwoude om een avondje uit eten te gaan. Ook als u met een Dinerbon van Diner Cadeau wilt betalen.

De kaart heeft zich laten inspireren door de Franse keuken maar heeft het daar niet bij gelaten. Kies bijvoorbeeld eens een lekkere Tournedos van maar liefst 200gr of ga op de vegetarische tour en neem een heerlijke Wellington. Ook voor de visliefhebber is er meer dan genoeg keus, bijvoorbeeld de Vis van de Dag. Mocht u in een avontuurlijke stemming zijn mag u altijd gebruik maken van de Proeverij, een verzameling voorgerechten waar voor elke smaak wel een gerechtje te vinden is.

Ook voor arrangementen bent u van harte welkom bij De Kolenist. Het diverse aanbod maakt van elke speciale gelegenheid een gegarandeerd succes. Voor de dames zijn er twee verschillende High-Tea mogelijkheden. De gewone en de Deluxe versie waar u ook een lekker glas bubbels bij kan krijgen. Voor de mannen is er een vergelijkbare aanbieding, de High-Beer. U krijgt vier verschillende speciaal bieren met lekkere hapjes. Dat is pas een goed begin van uw avond.

Kom snel naar het pittoreske Zuid-Scharwoude en laat u aangenaam verrassen door de gastvrije bediening en de experts in de keuken. U bent natuurlijk ook van harte welkom met een Dinercheque van Diner Cadeau.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10