Herberg Nuwenspete

Dinerbon Nunspeet Herberg Nuwenspete
Adres
Ericaweg 3
8072PV Nunspeet
Telefoon
0341 258258
Dinerbon Nunspeet Herberg Nuwenspete
Dinerbon Nunspeet Herberg Nuwenspete
Dinerbon Nunspeet Herberg Nuwenspete
Dinerbon Nunspeet Herberg Nuwenspete

Herberg Nuwenspete is gevestigd in een officieel gemeentelijk monument en wordt aan alle kanten omringd door de prachtige natuur van de Veluwe. Je vindt dit horecabedrijf aan de Ericaweg 3 in Nunspeet. Het karakteristieke pand is voorzien van een gezellige, uitnodigende inrichting die verdeeld is over verschillende ruimtes, waaronder een grote serre, zodat je ook op frisse dagen toch volop van de natuurlijke omgeving om je heen kunt genieten terwijl je er iets eet of drinkt. Zodra het Nederlandse weer het toelaat kun je natuurlijk ook in de open lucht op het terras van deze eetgelegenheid plaatsnemen en daar bediend worden door het uiterst vriendelijke personeel. Herberg Nuwenspete is iedere maandag gesloten. Op alle andere dagen van de week kun je er vanaf 11 uur ‘s morgens met je dinerbon of dinercheque terecht.

De ruime openingstijden van dit etablissement zorgen ervoor dat je er zowel van een lekkere lunch als van een verrukkelijk diner kunt genieten. Omdat de chef-kok bij voorkeur met lokaal verkrijgbare seizoensproducten werkt wordt de menukaart van deze herberg meerdere keren per jaar aangepast. Uiteraard bevat de kaart ook rotsvaste klassiekers, zoals de broodjes carpaccio en gerookte zalm die rond lunchtijd worden geserveerd. Voor wat betreft het diner is er een ruim a la carte aanbod aan overheerlijke voor-, hoofd- en nagerechten. Je kunt je smulfestijn in meerdere gangen bijvoorbeeld van start laten gaan met een Oosterse salade, voorzien van geroosterde Pekingeend, quinoa en een Hoi-sin dressing of kiezen voor een Herberg proeverij, waarbij je smaakpapillen op meerdere kleine voorgerechtjes worden getrakteerd. Voor wat betreft het hoofdgerecht domineren de vlees- en visopties op de menukaart, maar het is ook mogelijk om een aantal specifiek vegetarische gerechten te bestellen. Voor jonge smikkelaars is er een kindermenu verkrijgbaar waarbij de kids bij wijze van afsluiter hun eigen ijsje mogen maken. Wil je extra veel waar voor je geld, kies dan voor een van de door de chef-kok samengestelde keuzemenu’s.

Zodra het moment aan het einde van je aangename verblijf bij Herberg Nuwenspete is aangebroken dat je de rekening moet gaan betalen kun je daar vanzelfsprekend gewoon (deels) het tegoed van je dinercheque of je dinerbon voor gebruiken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10