Brasserie Artisan

Dinerbon Oirschot Brasserie Artisan
Adres
Notel 42
5688NB Oirschot
Telefoon
0499-338.228
Dinerbon Oirschot Brasserie Artisan
Dinerbon Oirschot Brasserie Artisan

Wist u dat u met uw dinerbon ook de mogelijkheid heeft om op meerdere plekken in Nederland te gaan lunchen of dineren in verschillende restaurants en brasserieën die een onderdeel zijn van een hotel? Deze horecagelegenheden hebben vaak een zeer goede keuken en een unieke sfeer en zijn daarom een leuke afwisseling voor normale restaurants. Wanneer dit u leuk lijkt om eens mee te maken, dat is het zeker een aanrader om met uw dinercheque te gaan eten bij een van deze restaurants. Een van de brasserieën horend bij een hotel waar u meer dan welkom bent voor een feestelijk diner is Hotel Pension Brasserie Artisan, een sfeervolle brasserie gelegen aan de Notel 42 in Oirschot.

Bij Hotel Pension Brasserie Artisan bent u welkom om te komen genieten van een dagelijks wisselend drie gangen dag menu, dat met veel zorg door de chef voor u wordt samengesteld. Ook kunt u een blik werpen op het a la carte menu en zelf uw ideale culinaire avond samenstellen. Wanneer u met uw dinerbon een bezoek brengt aan Hotel Pension Brasserie Artisan kunt u onder andere een pakketje zalm met verse groenten bestellen of een zalmfilet op een bedje van tagliatelle. Ook staan er enkele heerlijke vleesgerechten op het menu, waaronder een Zuid Amerikaanse Rib-Eye steak, een gegrilde kippenspies en een rundersteak Nelson. Bent u vegetarisch? Dan kunt u onder andere genieten van een vegetarische lasagne of een vegetarische schnitzel.

Kom zelf de sfeer en het lekkere eten proeven bij Hotel Pension Brasserie Artisan en neem uw dinercheque mee voor een onvergetelijke avond!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10