Eetcafé de Zon

Dinerbon Oostvoorne Eetcafé de Zon
Adres
Kamplaan 4
3233XD Oostvoorne
Telefoon
0181 700263
Dinerbon Oostvoorne Eetcafé de Zon
Dinerbon Oostvoorne Eetcafé de Zon

Eetcafé De Zon is te vinden aan de Kamplaan 4 in Oostvoorne, vlak naast de ingang van Camping Corshoeve. Het houten gebouwtje straalt van de buitenkant al een en al gezelligheid uit en die sfeer wordt ook treffend vastgehouden als je er eenmaal binnenstapt. De vriendelijke en attente personeelsleden van deze eetgelegenheid zorgen ervoor dat je op je wenken bediend wordt en dat je er in alle rust van heerlijke hapjes en drankjes kunt genieten. De Zon beschikt tevens over een ruim terras met houten banken en eettafeltjes zodat je er bij goede weersomstandigheden desgewenst ook buiten iets kunt eten en drinken. Eetcafé De Zon richt zich vooral op het toerisme in de regio en is daarom niet het hele jaar geopend. In het voor- en naseizoen kun je er alleen op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 4 uur ‘s middags met je dinercheque of je dinerbon terecht. In hoogseizoen is het eetcafé daarentegen elke dag van de week open.

De menukaart van deze eetgelegenheid richt zich vanwege de openingstijden uitsluitend op het nuttigen van een verrukkelijk diner. Het spreekt daarbij eigenlijk voor zich dat je bij De Zon in dat geval volledig a la carte kunt kiezen uit talloze overheerlijke voor-, hoofd- en nagerechten, die in sommige gevallen links hebben met de Zuid-Europese keuken. Je kunt er als voorgerecht onder meer kiezen voor nacho’s met kaas, jalapenos, zure room en guacamole of desgewenst meteen stevig van start gaan met een vissalade met gerookte zalm, makreel en gamba’s. Voor het hoofdgerecht heb je keuze uit diverse vlees- en visopties, terwijl vegetariërs kunnen kiezen voor een speciale quiche. Omdat ook kinderen natuurlijk van harte welkom zijn bij De Zon, kan er voor hen onder ander pannenkoeken worden gebakken of patat met appelmoes en een snack worden geserveerd. Je smulfestijn in dit eetcafé sluit je natuurlijk af met een overheerlijk nagerecht, zoals bijvoorbeeld een Kaat Mossel die bestaat uit vanille-ijs met slagroom en advocaat en apart geserveerde warme chocoladesaus.

Heb je volop genoten van al het lekkers dat Eetcafé De Zon aan je geserveerd heeft en is het tijd geworden om de rekening te betalen, dan kun je daarvoor uiteraard probleemloos het tegoed van je dinercheque of je dinerbon gebruiken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10