Restaurant Max Groot Agelo

Dinerbon Agelo Restaurant Max Groot Agelo
Adres
Weerselosestraat 20
7636 RL Agelo
Telefoon
0541 - 292744
Dinerbon Agelo Restaurant Max Groot Agelo
Dinerbon Agelo Restaurant Max Groot Agelo
Dinerbon Agelo Restaurant Max Groot Agelo

Na een lange dag fietsen of wandelen in het prachtige Twentse landschap kunt u heerlijk culinair genieten in familie-restaurant Groot-Agelo. Dit restaurant ligt aan het enige kruispunt van het gezellige dorpje Agelo en ook hier kunt u met uw Dinerbon terecht!

Heeft u zin in een uitgebreid driegangenmenu of toch meer trek in een simpele plate? Bij ons is alles mogelijk. Op onze gevarieerde kaart staan gerechten voor de vlees- en visliefhebber en voor de vegetariër. Zo hebben wij zelfs een vegetarisch driegangen keuzemenu. Ook bieden wij altijd een overheerlijk seizoensgerecht aan buiten de kaart om. Bij vis moet u bijvoorbeeld denken aan een rivierkreeft vers gevangen in de Twentse Regge. Voor elke portemonnee is het bij Groot-Agelo mogelijk heerlijk te dineren. Een driegangemenu kunt u bij ons al samenstellen voor maar €20,-. En bent u met kinderen? Geen probleem. Wij bieden speciale kindergerechtjes aan en zelfs een kindermenu van driegangen. Zo kan uw kroost gezellig in hetzelfde tempo mee-eten. Naast onze menukaart bieden wij ook allerlei arrangementen. Heerlijke ontbijtjes bijvoorbeeld of een uitgebreide high tea. Zelfs een High beer is bij ons mogelijk met vier verschillende speciaalbiertjes en bijpassende gerechtjes. Al de gerechten van Groot-Agelo zijn gemaakt van verse streek- en seizoensproducten. Kijkt u ook eens op onze website voor alle verschillende mogelijkheden en prijzen en ontdek wat er allemaal voor u bij zit!

De uitbaters Patrick en Magda Groeneveld zien u graag eens verschijnen in hun restaurant. U kunt een hartelijk welkom en et liefde bereid eten verwachten. Afrekenen kan ook nog eens met uw Dinercheque!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10