Brasserie Theaterhotel

Dinerbon Almelo Brasserie Theaterhotel
Adres
Schouwburgplein 1
7607 AE Almelo
Telefoon
031 546 80 30 00
Dinerbon Almelo Brasserie Theaterhotel
Dinerbon Almelo Brasserie Theaterhotel
Dinerbon Almelo Brasserie Theaterhotel

Het Van der Valk Theaterhotel ligt in Almelo. Wilt u een etentje combineren met een theaterbezoekje of een ontspannen nachtje buitenshuis? Dan is het Theaterhotel een zeer geschikte plek voor u om uw dinerbon te verzilveren.

Uiteraard kunt u in het Van der Valk Theaterhotel terecht voor een heerlijke overnachting. En ook de theatervoorstelling zijn zeer de moeite waard. Maar wist u dat u hier met uw dinercheque ook heerlijk kunt dineren in de sfeervolle Brasserie Theaterhotel? Zo kunt u hier beginnen met een lekkere soep, carpaccio of gamba’s. En daarna heeft u de keuze uit een groot aanbod van heerlijke hoofdgerechten. Hiertoe behoren culinaire hoogstandjes, zoals de eendenborstfilet, de Almelose Schnitzel, en de Noordzeetong. En voor vegetariërs is de truffelrisotto een echte aanrader. Vanzelfsprekend is er ook een dessertkaart gevuld met verrukkelijke nagerechten. Het nagerecht dat over en altijd lekker is, is natuurlijk de Dame Blanche, maar u kunt ook eens dessert proberen wat u niet zo vaak tegenkomt. Zo is er bijvoorbeeld het dessert ‘Zoete peer’: een roergebakken peer met caramelblokjes. Zeker het proberen waard! De rekening kunt u natuurlijk betalen met uw dinerbon. Tevens kunt u terecht in de hotelbar, genaamd ‘Vivaldibar’. Hier zijn ‘Johnny’s barspecials’ ware aanraders, die vernoemd zijn naar de Johnny, de barman van de Vivaldibar. Hij zal u niet teleur stellen.

Kortom, wilt u graag naar een van de theatervoorstellingen? Of wilt u graag een nachtje buitenshuis logeren? Dan is dit de perfecte locatie om dit te combineren met een gezellig dinertje, waar u uw dinercheque kunt besteden. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10