De Societeit

Dinerbon Almelo De Societeit
Adres
Grotestraat 100
7607AE Almelo
Telefoon
054 6803000
Dinerbon Almelo De Societeit
Dinerbon Almelo De Societeit

Aan de Grotestraat in Almelo staat restaurant De Sociëteit. Dit restaurant heeft een prachtige en chique uitstraling. De chique grijze stoelen en de mooie beelden zorgen voor de bijzondere uitstraling van het restaurant. Met uw dinerbon kunt u nu van dit en de heerlijke gerechten van De Sociëteit genieten! Jong en oud zijn welkom in het karakteristieke monumentale pand. U kunt hier dus gerust heen gaan met uw kinderen, vrienden, ouders, collega’s of ander gezelschap! U kunt ook voor speciale gelegenheden terecht bij De Sociëteit. Het team van De Sociëteit staat elk moment voor u klaar. Zij helpen u vriendelijk met al uw vragen en wensen en zorgen daarbij dat u uw gehele bezoek tevreden kunt zijn.

In de keuken worden de gerechten vakkundig en met passie bereid door de goede koks van De Sociëteit. De gerechten worden bereid met de beste streekproducten en aandacht voor de natuur. Voor uw dinercheque krijgt u dus echt hele goede en verse gerechten geserveerd! Op het menu vindt u heerlijke voorgerechten, hoofdgerechten, maaltijdsalades en nagerechten. Zo zijn een aantal gerechten van de kaart: Russische blini’s, grootmoeders groentesoep, burger van eendenlever, gebakken zalm, Noordzeetong, mixed grill, tournedos, gegrilde biefstuk, pulled duck, dame blanche en verrassing van de Chef. U heeft echt veel keuze! Voor jong en oud zal er zeker iets lekkers tussen zitten. Iedereen kan dus lekker en genoeg eten bij De Sociëteit!

De Sociëteit is elke dag geopend van 17:00 uur tot 22:00 uur. Met uw dinercheque of dinerbon kunt echt uitstekend eten bij restaurant De Sociëteit!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10