Ibiza

Dinerbon Almelo Ibiza
Adres
Prinses Catharina-Amaliaplein 4
7607AA Almelo
Telefoon
0546 769 199
Dinerbon Almelo Ibiza
Dinerbon Almelo Ibiza

Houdt u ervan om lekker te eten in een moderne en hippe setting? Dan moet u zeker eens een bezoek brengen aan club – restaurant – lounge IBIZA. Dit sfeervolle restaurant bevindt zich aan het Prinses Catharina-Amaliaplein in Almelo. IBIZA is de perfecte plek voor foodlovers, mensen met passie voor trendy en hippe gerechten, soms uniek en bijzonder en soms juist lekker eenvoudig! Iedere dinsdag tot en met zonder bent u met uw dinerbon welkom om bij IBIZA te komen dineren, gezellig in de lounge of aan de bar een drankje te drinken of zelfs tot laat in de nacht te feesten. Op donderdag tot en met zondag is IBIZA namelijk tot maar liefst 3:00 of 4:00 ’s ochtends geopend. Op deze manier hoeft er na het eten helemaal nog geen einde te komen aan uw gezellige avond uit met vrienden of vriendinnen.

Bij restaurant IBIZA wordt gewerkt met seizoensgebonden, pure en eerlijke ingrediënten. Dit zorgt ervoor dat de gerechten die u bij het restaurant eet altijd van de beste kwaliteit zijn en vol van smaak. U kunt een lekker gerecht kiezen van de kaart, zoals een stuk zeewolf geserveerd met knolselderij, droge wordt en antiboise of een vegetarische springroll met glasnoedels, tomaat, pesto en paddestoelen. Wilt u echter genieten van een geheel verzorgde avond en u laten verassen door de chef? Kies dan voor een drie, vier of zelfs vijf gangen mystery menu!

Kom zelf de warme en ongedwongen sfeer ervaren en genieten van een goed diner en aansluitend een leuke avond uit met uw dinercheque bij club – restaurant – lounge IBIZA!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10