Kreta Almelo

Dinerbon Almelo Kreta Almelo
Adres
Klara Zetkinstraat 2
7607 SR Almelo
Telefoon
0546-825676
Dinerbon Almelo Kreta Almelo
Dinerbon Almelo Kreta Almelo
Dinerbon Almelo Kreta Almelo

U bent altijd welkom om bij Athene’s Olijf aan tafel te schuiven voor een maaltijd die authentiek Grieks is. Dit mooie restaurant in Almelo staat al jaren bekend als een aangename locatie waar u zich een avondje in Griekenland kunt wanen. Doordat ze hier koken op traditionele wijze is het hier altijd weer genieten. Vooral omdat u nu ook kunt betalen met een Dinerbon van Diner Cadeau. Het is zeker een gemis om dit restaurant over te slaan tijdens een bezoek aan de gezellige stad met de naam Almelo. Laat het dan ook niet links liggen en wandel een keertje naar binnen.

Met een kaart die vol staat met heerlijke gerechten die een volwaardig beeld geven van de verschillende smaken die de Griekse keuken te bieden heeft. Het zal dan ook niemand verbazen dat er in de keuken een chef-kok staat die zelf honderd procent Griek is. Zijn persoonlijke ervaring met de complexe smaken uit deze bijzondere keuken weet hij goed over te brengen aan de gasten die in het restaurant plaats nemen. U kunt hier genieten van à la carte diner, maar natuurlijk zijn er ook mogelijkheden waarbij u kennis leert maken met de bijzondere bieren en wijnen die uit Griekenland zijn geïmporteerd. Er zijn namelijk arrangementen die hier speciaal voor zijn samengesteld. Het is een echte aanrader om Hapjes Menu te proberen.

Kom dus snel dit restaurant verlichten met uw aanwezigheid. Het personeel staat te popelen om u op uw wenken te bedienen. Weet dat u ook gemakkelijk kunt betalen in het restaurant. Zoals met de Dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10