Poppies Pannenkoekenboot

Dinerbon Almelo Poppies Pannenkoekenboot
Adres
Havenkade Noordzijde 65 A/B
7607ET Almelo
Telefoon
0546 332071
Dinerbon Almelo Poppies Pannenkoekenboot

Welkom bij Poppies Pannenkoekenboot, het vrolijkste pannenkoekenrestaurant van Almenlo en omstreken! De pannenkoekenboot is een historische klipper die is gebouwd in 1908. Jarenlang deed de klipper dienst vanuit de haven van het Friese Steenwijk, maar in 1996 is het schip van Steenwijk naar Almelo gevaren waar het sindsdien aan de Havenkade Noordzijde 65 gelegen is om u te voorzien van de lekkerste pannenkoeken! U bet bij Poppies Pannenkoekenboot welkom met uw dinerbon. U herkent de boot al van ver door de vrolijk wapperende vlaggentjes die zijn bevestigd aan de mast. Al sinds 1997 genieten de inwoners van Almelo bij Poppies Pannenkoekenboot van ambachtelijke pannenkoeken, en u kunt dit nu met uw dinercheque ook gaan doen!

Het zal u waarschijnlijk niet verbazen dat er bij Poppies Pannenkoekenboot vele verschillende soorten pannenkoeken op het menu staan. Hieronder bevinden zich traditionele pannenkoeken, zoals pannenkoeken met spek, appel of suiker, maar ook bijzondere pannenkoeken met hartig beleg, zoals de ‘Stuurhut’ pannenkoek, die is belegd met Champignons, rode uit, mozzarella, tomaatjes, pesto mayonaise en verse basilicum. U heeft met uw dinerbon ook de mogelijkheid om gluten- en lactosevrije pannenkoeken te bestellen, en om uw eigen pannenkoek te beleggen met verschillende ingrediënten. Bent u geen groot liefhebber van pannenkoeken? Dat is geen probleem, er staan ook enkele andere gerechten op het menu waaronder een schnitzel met garnering, verse friet en rauwkost salade.

Wilt u graag met uw gezin, familie, vrienden of collega’s op een ontspannen locatie gaan genieten van huisgemaakte pannenkoeken en meer? Breng dan een bezoek aan Poppies Pannenkoekenboot en beleef een leuke avond met uw dinercheque op het water in Almelo!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10