't Hookhoes Bier en Wijnlokaal

Dinerbon Almelo 't Hookhoes Bier en Wijnlokaal
Adres
Grotestraat 126
7607CW Almelo
Telefoon
0546 814898
Dinerbon Almelo 't Hookhoes Bier en Wijnlokaal
Dinerbon Almelo 't Hookhoes Bier en Wijnlokaal

Aan het Catharina-Amaliaplein in Almelo vindt u Bier- en Wijnlokaal ’t Hookhoes. Dit Bier- en Wijnlokaal heeft van binnen de sfeer van een historisch bruin café, dit komt doordat het gebouw sinds de bouw ervan zowel van binnen als van buiten nauwelijks is veranderd. Zelfs de houten betimmering is nog in originele staat. Wel is het pand in de laatste jaren van de vorige eeuw opgeknapt, waarvoor het Café een prijs heeft gekregen van de Stichting Stadsherstel. In 1998 is ’t Hookhoes aangewezen als gemeentelijk monument, en wanneer u met uw dinerbon een bezoek brengt aan dit historische Bier- en Wijnlokaal zal blijken dat dit volkomen terecht is.

Naast een mooie locatie heeft Bier- en Wijnlokaal ’t Hookhoes ook op gastronomisch gebied veel te bieden. Voor uitgebreid dineren bent u bij ’t Hookhoes wellicht niet aan het goede adres, maar voor een heerlijke tappas of verse borrelhappen wel. Gebakken garnalen met dipsaus, Huisgemarineerde spareribs, Sweet peppers en Gemarineerde krabschaartjes zijn slechts een greep uit de lekkere hapjes die u bij ’t Hookhoes met uw dinercheque kunt krijgen bij uw glas wijn of bier. De barmedewerkers informeren u graag over de uitgebreide drankmogelijkheden en kiezen voor u het beste biertje of de beste wijn uit!

Wilt u een avond gezellig borrelen met vrienden of familie in Almelo, terwijl u wanneer u binnen stapt jaren terug lijkt te vliegen in de tijd? Kom dan met uw dinercheque langs bij Bier- en Wijnlokaal ’t Hookhoes!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10