Tapasrestaurant Solera

Dinerbon Almelo Tapasrestaurant Solera
Adres
Grotestraat 102 
7607 CV Almelo
Telefoon
0546 803 011
Dinerbon Almelo Tapasrestaurant Solera

Woont of verblijft u in de buurt van Almelo en heeft u nog een Dinerbon? Kom dan langs bij Tapasrestaurant Solera en kom in de zomerse sferen! Tapas is een wereldberoemd fenomeen uit Spanje waar men lang tafelt onder het genot van kleine hapjes en een lekker drankje. Tapasrestaurant Solera is dé plek in Amelo waar u in een ontspannen sfeer kunt genieten van meer dan 100 tapas met vis, vlees, groenten en kaas. Neem ook gerust uw Dinerbon mee!

Tapasrestaurant Solera combineert de traditionele Spaanse tapas met typische Mexicaanse hapjes. Neem plaats in het knusse restaurant, lichte serre of zonnige terras en uw culinaire avontuur kan beginnen. Het restaurant biedt haar gasten een all-you-can-eat-arrangement aan. Gedurende 2 uur kunt u dan onbeperkt genieten van alle tapas waar u maar zin in heeft voor slechts €26.95. Per ronde bestelt u twee gerechten per persoon en u mag zelf weten hoeveel rondes dit zijn. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw Dinercheque afrekenen. Op de uitgebreide tapaskaart zal u onder andere eendenborst met dadels, fajita’s, gevulde tortilla, bonensalade, knoflookgamba’s en gegrilde maiskolf vinden.

Proef het allerbeste uit de Spaanse en Mexicaanse keuken met uw Dinercheque! Vergeet niet om daar ook een lekker wijntje bij te bestellen. Heeft u na al die tapas nog een plekje over in uw maag? Sluit dan uw diner af met een mangosorbet, crème brulee of strawberry cheesecake. Het team van Solera hoopt u spoedig te mogen verwelkomen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10