Vivaldibar

Adres
Schouwburgplein 1
7607 AE Almelo
Telefoon
031 546 80 30 00

In het altijd gezellige Almelo ligt het Van der Valk Theaterhotel. Dit is dé perfecte plek om een overnachting te combineren met een lekker etentje. En dat niet alleen. U kunt ook nog eens een fraaie voorstelling bijwonen, in het theater. Lijkt u dit wel wat? Dan is dit de plek voor u om uw dinerbon te verzilveren.

In het Van der Valk Theaterhotel bent u van harte welkom voor een goede nachtrust. Maar natuurlijk zijn de theatervoorstellingen ook  zeer de moeite waard. En bij de horeca van het Theaterhotel kunt u vanzelfsprekend terecht met uw dinercheque. Een van de horecagelegenheden is de Vivaldibar. Dit is dé plek om eens lekker te genieten van een luxe drankje. Bij uw drankje kunt u dan ook nog een lekkere maaltijd nemen. Hiervoor hebt u de keuze uit ‘Johnny’s Bar Specials’. Deze Bar Specials zijn vernoemd naar de barman van de Vivaldibar, genaamd Johnny. Tot de Bar Specials behoren de gemarineerde kipspies, zoet gemarineerde spareribs, spaghetti bolognese, en nog vele andere echte specials. Een mooie plek om eens lekker te genieten, na bijvoorbeeld het bijwonen van een mooie theatershow! Maar de Vivaldibar is niet de enige horecagelegenheid in het Theaterhotel. U kunt ook heerlijk dineren bij de Brasserie. In zowel de bar als de brasserie kunt u betalen met uw dinerbon.

Kortom, wilt u graag een avondje het theater in? Of wilt u graag een nachtje in een uitgebreid hotel logeren? Dan is dit de perfecte locatie om dit te combineren met een gezellig dinertje, waar u uw dinercheque kunt besteden.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10