Restaurant Loo

Dinerbon Bathmen Restaurant Loo
Adres
Bettinkdijk 2
7437 RA Bathmen
Telefoon
0570 543000
Dinerbon Bathmen Restaurant Loo
Dinerbon Bathmen Restaurant Loo

Restaurant Loo vind je in het gelijknamige buurtschap ten oosten van Bathmen. Het juiste adres is de Bentinkdijk 2. Gezien de royale omvang van dit etablissement is het meer dan duidelijk dat de uitbaters ervan zich niet alleen maar richten op de bewoners van het kleine buurtschap. Stap je bij dit restaurant naar binnen, dan kun je rekenen op een vriendelijke, gastvrije ontvangst, gemoedelijke bediening, een modern interieur en natuurlijk volop keuze uit allerlei overheerlijke gerechten. Restaurant Loo beschikt ook over een groot, van de straat afgeschermd terras, dat uitzicht biedt op een knus (school)pleintje. Dit horecabedrijf is elke maandag en dinsdag gesloten. Op alle andere dagen van de week kun je er doorgaans vanaf 5 uur ‘s middags met je dinerbon of dinercheque terecht. In het zomerseizoen (begin mei tot en met eind augustus) opent Restaurant Loo haar deuren op zaterdag en zondag al om 12 uur ‘s middags.

Of je dit etablissement nu voor een gezellig etentje met vrienden of collega’s wilt bezoeken, of dat je er voor een romantisch en luxe diner met je geliefde aan wilt schuiven, je kunt er altijd op rekenen dat je lekkernijen van topkwaliteit geserveerd krijgt. Voor de bereiding van al dat smakelijks maken de chef-kok en zijn keukenbrigade zoveel mogelijk gebruik van producten uit de omgeving van het restaurant. Dit kan dus ook betekenen dat bepaalde gerechten slechts tijdelijk op de menukaart staan, omdat een of meer ingrediënten alleen maar in een specifiek seizoen als echt vers streekproduct beschikbaar zijn. Dat betekent echter niet dat er op sommige momenten in het jaar minder culinaire keuzemogelijkheden zijn. Integendeel! Restaurant Loo presenteert je in alle jaargetijden gegarandeerd een aangenaam breed palet aan verrukkelijke voor-, hoofd- en nagerechten, waarbij ook vegetarische restaurantbezoekers volop aan hun trekken zullen komen. Neem ook gerust je kinderen mee naar deze eetgelegenheid, want voor hen zijn er speciale kindermenu’s beschikbaar.

Heb je heerlijk gesmuld van al het lekkers dat de vriendelijke bediening van Restaurant Loo je voorschotelde en is het moment aangebroken om de rekening te gaan betalen, dan kun je daarvoor natuurlijk gewoon deels of volledig het saldo van je dinercheque of je dinerbon gebruiken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10