Eetcafé Het Otterswold

Dinerbon Belt-Schutsloot Eetcafé Het Otterswold
Adres
Noorderweg 45
8066PR Belt-Schutsloot
Telefoon
038 3869127
Dinerbon Belt-Schutsloot Eetcafé Het Otterswold
Dinerbon Belt-Schutsloot Eetcafé Het Otterswold

Het Otterswold is het gezelligste eethuis van Belt-Schutsloot. Het restaurant heeft een terras met een prachtig uitzicht over het water, waar u heerlijk kunt genieten van de zon. Het Otterswold is centraal gelegen, waardoor het per fiets, auto, boot, kano en te voet makkelijk te bereiken is. Ook voor de mensen die op de elektrische fiets komen is er een oplaadpunt beschikbaar. Het Otterswold is een gezellig klein restaurant met authentieke uitstraling waar u kunt betalen met u dinerbon of dinercheque.

In onze keuken wordt er vol passie en toewijding voor u de lekkerste gerechten bereid. Heeft een u een dieet wens of een voedsel allergie? Dat is geen probleem! Als extraatje is er een aparte uitgebreide ijskaart. Zo kunt u altijd genieten van een heerlijk ijsje. Op onze menukaart staan divers voorgerechten en hoofdgerechten. De maaltijdsalades worden geserveerd met brood en de vis- en vleesgerechten worden geserveerd met friet, gebakken aardappelen en diverse groenten. Heeft u hier geen zin in? Bestel dan een heerlijke pannenkoek, keuze uit naturel, spek, kaas, spek en kaas of appel. Speciaal voor de kleine gasten is er een lijst met gerechten samen gesteld. Met u dinerbon of dinercheque kunt u zelf kiezen waar u zin heeft

Lijkt het u wat om met u boot aan te meren bij Otterswold? Of komt u toch liever met de auto of fiets? Kom dan gauw met u dinerbon of dinercheque. Reserveren doet u door te bellen naar 038-3869127. Het Otterswold is gelegen aan de Noorderweg 45 te Belt- Schutsloot.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10