Restaurant Sluiszicht Blokzijl

Dinerbon Blokzijl Restaurant Sluiszicht Blokzijl
Adres
Zuiderstraat 2-4
8356EA Blokzijl
Telefoon
0527 291 455

Snelle hap óf uitgebreid dineren? Dit kan allemaal met uw dinerbon in een laagdrempelige en sfeervolle ambiance in historisch Blokzijl.

Aan de sluis van Blokzijl, met op de achtergrond de oude havenkolk, vindt u Café-Restaurant Sluiszicht. Hier bent u welkom voor een romantisch diner-voor-twee of een uitgebreide lunch met de hele familie. Bij Sluiszicht is het allemaal mogelijk, ook met uw dinercheque! Lekker eten in een ongedwongen sfeer, dat staat bij ons altijd voorop. Zo hebben wij een uitgebreide menukaart voor de lunch en het diner. Met de lunch bieden we onder andere heerlijke stokbroodjes met verschillende soorten beleg, paninis, sandwiches en uitsmijters. Daarnaast hebben wij heerlijke pannenkoekenkaart. Bij het diner kunt u kiezen uit onze koude en warme voorgerechten, royale vlees-, vis- en vegetarische gerechten en uiteraard een heerlijk dessert om uw maaltijd mee af te sluiten. Afrekenen kan met uw dinerbon

Al sinds jaar en dag is Sluiszicht, met haar unieke ligging, een heerlijke plek om uit te rusten na een lange wandeling, fiets of vaarttocht door een van de vele natuurgebieden. Blokzijl ligt bijvoorbeeld op korte afstand van Nationaal Park Weerribben-Wieden. Wij zijn over land per auto en fiets, of over water per boot of kano uitermate goed bereikbaar. Ook een dagje rondkijken in Blokzijl is zeer aan te raden. Met haar rijke historie is het stadje zeer de moeite waard!

Ongedwongenheid is de beste typering voor het bekende adres Sluiszicht. Wij zien u 's zomers graag terug op ons sfeervolle terras en als het weer het niet toelaat gewoon binnen in onze behaaglijke ambiance, natuurlijk ook met uw dinercheque!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10