Grand Cafe De Steeg

Dinerbon Borne Grand Cafe De Steeg
Adres
Grotestraat 181-183
7622 GG Borne
Telefoon
074-2667953
Dinerbon Borne Grand Cafe De Steeg
Dinerbon Borne Grand Cafe De Steeg

Kom met uw Dinerbon langs bij Grand Café De Steeg! Dit is namelijk het gezelligste eetcafé in het centrum van Borne. Grand Café De Steeg is tussen dinsdag en zaterdag geopend vanaf 10:00 en op zondag vanaf 14:00. Dit alom gewaardeerde eetcafé is de ideale eindbestemming na een dagje winkelen of na het werk. Ga lekker zitten op het terras en kijk uit op de voorbijlopende buurtbewoners. Proef de oer-Hollandse gezelligheid bij De Steeg!

’s Middags kunt u bij Grand Café De Steeg heerlijk lunchen. Voor een goede prijs krijgt u een smakelijk broodje, salade, uitsmijter of tosti. U kunt dit natuurlijk ook betalen met uw Dinerbon. Heeft u nou echt goede trek, bestel dan het ‘’12-uurtje’’. Dan krijgt u tomatensoep, een broodje kroket en een broodje ham/kaas. Smullen dus! Tot 18:30 kunt u de daghap bestellen. Dit wisselende gerecht kost slechts €9 en wordt altijd geserveerd met friet en salade. Op de dinerkaart vindt u onder andere een paar klassieke vleesgerechten, zoals varkenssaté, shaslick, spareribs en biefstuk. De grote eter kan een trio classico bestellen. Dan krijgt u maar liefst drie verschillende vleessoorten! Daarbovenop heeft u ook nog eens de keus uit een uitgebreide selectie aan vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Kortom, er is voor ieder wat wils! Dit wordt een gezellig diner bij De Steeg met uw Dinercheque.

Ook voor uw kinderen maken de koks graag een smakelijke maaltijd. Zij kunnen kiezen uit spareribs, pasta, schnitzel en een halve saté/shaslick. Kom dus snel met uw Dinercheque langs bij De Steeg en neem uw hele gezin mee.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10