Restaurant Dorset

Dinerbon Borne Restaurant Dorset
Adres
Grotestraat 167
7622 GE Borne
Telefoon
074 2661925
Dinerbon Borne Restaurant Dorset
Dinerbon Borne Restaurant Dorset

Restaurant Dorset is gevestigd in een prachtig pand in Borne. Bij Dorset wordt u verwelkomd voor een avontuurlijke reis in smaken en geuren. Een bezoek aan dit restaurant moet een ervaring en een beleving zijn. Geniet hier met uitstekend gezelschap van een heerlijk diner met verrassende gerechten en heerlijke wijnen. U bent hier van harte welkom met uw dinerbon of dinercheque.

Bij ons kunt een totale ambiance en warme sfeer verwachten. Ons speciaal ontworpen design interieur past precies bij het gevoel van ons restaurant. Onze keuken kenmerkt zich door een Frans en mediterrane  invloeden, bereid met regionale en lokale verse streekproducten. Met veel trots serveren wij u innovatieve gerechten die u elke keer weer zullen doen verrassen. Ook als u speciale diëten of allergieën heeft kunt u bij ons terecht, onze chefs weten er altijd een mooi en uniek gerecht van te maken. Tijdens een avond dineren staat gezelligheid voorop. Daarom heeft ons restaurant een informele en ontspannen sfeer waar u onder het genot van heerlijke gerechten een fijne avond met uw familie of vrienden heeft.

Namens het hele team van Restaurant Dorset heten wij u van harte welkom. Kom avontuurlijk dineren in ons prachtige pand. Vanzelfsprekend kunt u met uw dinerbon of dinercheque betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10