Hooge Esch

Dinerbon Buurse Hooge Esch
Adres
Alsteedseweg 38
7481 RW Buurse
Telefoon
053-5696429

Hooge Esch is het allerleukste pannenkoekenrestaurant van Buurse en omgeving. Ze accepteren ook uw Dinerbon. Het is bij uitstek de perfecte tussenstop tijdens een fietstocht, waar u weer even helemaal tot rust kunt komen. Ook is het een leuke plek om met uw kinderen heen te gaan in het weekend. Voor hen is een pannenkoek natuurlijk sowieso al een feestje, maar Hooge Esch beschikt ook over een buiten- en binnenspeeltuin. Hoe dan ook bent u van harte welkom om te genieten van een heerlijke oer-Hollandse pannenkoek. Neem ook gerust uw Dinercheque mee!

In pannenkoekenrestaurant Hooge Esch vindt u de allerlekkerste pannenkoeken van heel Nederland. Het beslag en het beleg bestaan uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten en de pannenkoeken worden ambachtelijk gebakken. U kunt kiezen uit maar liefst 35 verschillende zoete en hartige pannenkoeken! Bestel bijvoorbeeld met uw Dinerbon de ‘’Pannenkoek Liset’’ met walnotenijs en caramelsaus, de ‘’Pannenkoek Honesch’’ met spek en metworst of de ‘’Pannenkoek Rietmolen’’ met spek, kaas, champignons en paprika. Ook hebben ze altijd een paar voordelige maandspecialiteiten zoals een pannenkoek met warme beenham, zuurkool en honing-mosterdsaus. Omdat iedereen zich thuis moet voelen bij Hooge Esch is het ook mogelijk om vegetarische en zelfs glutenvrije pannenkoeken te bestellen. Betalen kan met uw Dinercheque.

Hooge Esch is omgeven van mooie natuurlandschappen en fiets- en wandelroutes. Na een sportief dagje uit zal zo’n ambachtelijke pannenkoek extra lekker smaken. Het restaurant beschikt zelfs over vele fietsparkeerplekken én moderne oplaadpunten voor uw elektrische fiets. Een rit naar Buurse is dus zeker de moeite waard!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10