De Zeven Deugden

Dinerbon Dalfsen De Zeven Deugden
Adres
Prinsenstraat 2
7721 AJ Dalfsen
Telefoon
0529 - 434100
Dinerbon Dalfsen De Zeven Deugden
Dinerbon Dalfsen De Zeven Deugden
Dinerbon Dalfsen De Zeven Deugden

Brasserie De Zeven Deugden is te vinden tegenover de brug over de Vecht in Dalfsen. In het monumentale pand aan de Prinsenstraat zult u een sfeervolle brasserie vinden, waar iedereen zich helemaal thuis zult voelen. Jong, oud, zonder of met Dinerbon! Deze brasserie staat ook wel bekend als de ‘’huiskamer van Dalfsen’’, vanwege de ongedwongen sfeer en de prettige bediening. Zij staan zeven dagen per week voor u klaar om u in de watten te leggen!

Brasserie De Zeven Deugden is zeer geschikt voor een gezellig diner met een divers gezelschap. De menukaart is namelijk zeer uitgebreid en biedt voor ieder wat wils. U kunt ook betalen met uw Dinerbon. Als hoofdgerecht kunt u bijvoorbeeld kiezen voor één van de royale vleesgerechten, zoals ‘’Een rib uit je lijf’’ of ‘’Kip ik heb je’’. Ook de vegetariër is bij De Zeven Deugden aan het goede adres. Ze hebben namelijk heerlijke ambachtelijk bereide kaasfondue! Heeft u een bepaalde allergie of dieetwens? In overleg is in principe alles mogelijk. Brasserie De Zeven Deugden is een echt familierestaurant en heeft dan ook van alles voor de kleintjes op het menu staan. Uw kinderen kunnen onder andere kipspiesjes, spareribs of een kinderpannenkoek bestellen. Met uw Dinercheque beleeft u hier een gezellig avond uit met de hele familie.

Op een zonnige zomerdag kunt u op het geweldige terras of in de heerlijke serre gaan zitten. Hier kunt u genieten van een hapje en drankje met uitzicht over de Vecht. Kom dus snel buurten bij Brasserie De Zeven Deugden en vergeet uw Dinercheque niet mee te nemen!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan