Het Roode Hert

Dinerbon Dalfsen Het Roode Hert
Adres
Hessenweg 41
7722PJ Dalfsen
Telefoon
0529 433043
Dinerbon Dalfsen Het Roode Hert
Dinerbon Dalfsen Het Roode Hert

Een culinaire avond uit vol sfeer in gezelligheid in Dalfsen? Het kan nu met uw dinerbon bij Hotel Restaurant Zalen Het Roode Hert. Het Roode hert is een sfeervol ingericht restaurant waar gastvrijheid de boventoon voert. U vindt het restaurant aan de Hessenweg 41, waar u bij binnenkomst met uw dinercheque hartelijk welkom wordt geheten. Wanneer buiten de zon schijnt kunt u verplaatsen naar het zonnige terras met een verfrissend drankje of een lekkere kop koffie. Naast eten in het leuke restaurant kunt u bij Het Roode Hert ook uw bruiloft, (thema)feest, vergadering of een andere bijeenkomst organiseren. Voor ieder evenement is er wel een passende ruimte beschikbaar!

In de keuken van restaurant Het Roode Hert wordt gewerkt met verse ingrediënten. U kunt zelf uw ideale menu samenstellen met de gerechten van het a la carte menu en daarbij heeft u een ruime keus uit verschillende soorten smaken. Zo kunt u uw diner met uw dinerbon bijvoorbeeld beginnen met een voorgerecht van gemarineerde eendenborst op een salade van ingelegde paddenstoellen met cranberrysaus, gevolgd door een gegrilde zalmmoot met gepelde gamba’s op een bedje van ketjap noedels. Sluit uw diner af met een duo van huisgemaakte witte- en donkere chocolade mousse og kies voor een ouderwetse frisse sorbet van roomijs, fruit en slagroom.

Lijkt Het Roode Hert u een leuk restaurant om met vrienden, familie of collega’s te gaan genieten van een welverdiend diner? Neem dan uw dinercheque in de hand en reserveer een tafel bij dit sfeervolle en kwalitatief hoogstaande restaurant in Dalfsen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10