Roadrunner

Dinerbon Dalfsen Roadrunner
Adres
Hessenweg 60
7722SH Dalfsen
Telefoon
0529 467 510
Dinerbon Dalfsen Roadrunner
Dinerbon Dalfsen Roadrunner

Aan de Hessenweg 60 in Dalfsen vindt u een bijzonder wegrestaurant, genaamd Restaurant Roadrunner. Roadrunner is een bijzonder restaurant met een echte Hollandse uitstraling. U kunt er met uw dinerbon terecht voor lunch, diner, feesten en partijen en dat alles voor een zeer schappelijke prijs. Het bijzondere aan Restaurant Roadrunner is dat zij voor truckers een speciaal menu aanbieden, waardoor er een bijzondere sfeer hangt in het restaurant. De combinatie van truckers die onderweg zijn, bezoekers uit de buurt en anderen die onderweg willen komen genieten van een fijne maaltijd zorgt ervoor dat het een gezellige mengelmoes van mensen is bij Roadrunner. Wanneer het mooi weer is kunt u leuk zitten op het terras met de gekleurde parasolletjes tussen de weilanden.

U kunt met uw dinercheque bij Restaurant Roadrunner komen genieten van de gerechten van de lunchkaart of het a la carte menu. Zo heeft u bijvoorbeeld de keus tussen een truckers gehaktbal, een varkens- of kipschnitzel, een Sallands beenhammetje, een kabeljauwfilet, een wrap met groente of een halve haan. Uiteraard worden deze gerechten geserveerd met een frisse salade en knapperige frites of gebakken aardappels. Heeft u na uw hoofdgerecht nog zin in een zoet nagerecht, kies dan een van de frisse ijscoupes of geniet van warm appelgebak met slagroom. U heeft zelf de mogelijkheid om voor € 5,95 onbeperkt ijs te eten bij Restaurant Roadrunner!

Wilt u uw dinerbon graag besteden op een bijzondere locatie in de buurt van Dalfsen of bent u onderweg en komt u toevallig langs dit gezellige restaurant, twijfel dan niet en breng met uw dinercheque een bezoek aan Restaurant Roadrunner!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10