Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn

Dinerbon De Bult Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn
Adres
Duivenslaagte 2
8346 KH De Bult
Telefoon
0521 - 511454
Dinerbon De Bult Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn

Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn is uniek gelegen in een bosrijke omgeving aan de rand van het uitgestrekte natuurgebied van Woldberg en de Eese, op de grens van Overijssel, Drenthe en Friesland. Het restaurant biedt u, in een unieke en informele sfeer, eten van een uitstekende kwaliteit. Een mooie selectie dranken mag daarbij natuurlijk ook niet ontbreken! Ze accepteren ook uw Dinerbon. U hoeft overigens geen hotelgast te zijn om hier te dineren, maar leuk is dat natuurlijk wel.

De keuken van Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn voert een wisselende menukaart en staat bekend om de diversiteit in (seizoens-)gerechten. Met uw Dinerbon kunt u zich laten verassen door verfijnde smaakcombinaties. Als voorgerecht kunt u kiezen uit een aantal speciale koude voorgerechtjes of een soepje. Ze hebben bijvoorbeeld vers getrokken bouillon van gevogelte met pulled chicken. Onder de hoofdgerechten vindt u voortreffelijke gerechten waar het stuk vis of vlees centraal staat, zoals snoekbaarsfilet, gebraden varkensrib-roast en Hollandse boerderijhoender. Aan de vegetariër wordt ook gedacht. De ‘’Boswandeling’’ bevat namelijk diverse soorten gebakken paddenstoelen, wilde spinazie, en pasta met kruidige roomsaus. Bij Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn staat er voor iedereen wel iets lekkers op de kaart. Geniet van een feestelijke avond uit met uw Dinercheque!

Een bezoek aan de mooie omgeving van Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn is zeker de moeite waard. Langs het hotel liggen vele fiets- en wandelroutes die u langs de mooiste plekjes van de provincie zullen leiden. Rust daarna lekker uit in het restaurant en bestel een smakelijke maaltijd met uw Dinercheque.

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan