Fletcher Hotel-Restaurant De Grote Zwaan

Dinerbon De Lutte Fletcher Hotel-Restaurant De Grote Zwaan
Adres
Bentheimerstraat 21
7587 ND De Lutte
Telefoon
0541 55 12 15
Dinerbon De Lutte Fletcher Hotel-Restaurant De Grote Zwaan
Dinerbon De Lutte Fletcher Hotel-Restaurant De Grote Zwaan
Dinerbon De Lutte Fletcher Hotel-Restaurant De Grote Zwaan

Vlakbij het Twentse Oldenzaal vindt u De Grote Zwaan. Dit Fletcher Hotel-Restaurant ligt in een natuurrijke omgeving waar u prachtige fiets- en wandelroutes kunt maken langs de stuwwallen, bossen, stromende beekjes en heldere meertjes. Na afloop van een sportieve dag kunt u heerlijk ontspannen bij De Grote Zwaan en genieten van een lekkere maaltijd. Een geweldige bestemming voor uw Dinerbon!   

Bij mooi weer is het op het zonnige en ruime terras heerlijk toeven, maar ook binnen zit u gezellig en voelt u zich direct thuis. Op de menukaart staat voor ieder wat wils. De koks maken gerechten geïnspireerd op de internationale keuken en laten zich inspireren door alles wat de seizoenen te bieden hebben. Daarom wisselt de kaart regelmatig. U vindt klassieke gerechten op het menu, zoals een heerlijke rundercarpaccio en kogelbiefstuk, maar ook verrassende gerechten zoals zeewolf met een spiesje van gamba’s en kreeftensaus en een vegetarische quiche gevuld met spinaziericotta en geserveerd met rucolasla en tomatensalsa. Ook de desserts zijn heerlijk, zoals een dame blanche, crème brûlee en verrassend dessert van de dag. Het is tevens mogelijk om met uw Dinercheque een hapje of drankje te nuttigen in de gezellige lounge van het hotel.

Vlakbij het hotel-restaurant ligt natuurgebied Het Lutterszand, landgoed Singraven, de steden Oldenzaal, Hengelo en Enschede, openluchtmuseum Ootmarsum en buurland Duitsland. Genoeg te doen in de omgeving dus zeker de moeite van een bezoekje waard! U bent hier van harte welkom met uw Dinerbon of Dinercheque.    

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan