Plexat

Dinerbon De Lutte Plexat
Adres
Dorpstraat 3
7587AA De Lutte
Telefoon
0541 551350
Dinerbon De Lutte Plexat
Dinerbon De Lutte Plexat
Dinerbon De Lutte Plexat

Eetcafé Plexat bevindt zich in het centrum van De Lutte en beschikt over een ruim terras met uitzicht op een fraai brink, de Plechelmuskerk en een nieuwe basisschool. Hier kunt u naar hartenlust genieten van heerlijke gerechten, bijzondere speciaalbieren en mooie wijnen. En van een gezellig samenzijn natuurlijk! Ze accepteren bij Eetcafé Plexat ook uw Dinerbon. Het dorp heeft een groot aanbod aan leuke horecagelegenheden en winkels. Eetcafé Plexat vormt daarbij het stralende middelpunt. Ze zijn zelfs een keer voorbij gekomen in het tv-programma RTL tips & travel!

U bent van harte welkom om met uw Dinercheque langs te komen voor een hapje en drankje. Het terras biedt plaats aan 60 gasten aan de voorzijde en 120 gasten op het zijterras. Er is dus eigenlijk voor iedereen plek! Ook binnen kunt u gezellig zitten en genieten van een heerlijke lunch of diner. Blijf daarna gerust hangen voor een potje pool! Met uw Dinerbon kunt u bijvoorbeeld het seizoensmenu van €19,50 bestellen. Deze kan bijvoorbeeld bestaan uit siepelsoep met bieslook en ui en beef stroganoff met gebakken ui en champignons. Bent u dol op de traditionele schnitzel? Dan zit u bij Eetcafé Plexat goed met uw Dinercheque. Ze hebben allerlei verschillende soorten zoals de Zigeunerschnitzel met een vulling van ui en paprika en overgoten met tomatensaus.

Neem ook gerust uw kinderen mee naar Eetcafé Plexat! Met uw Dinercheque geniet u van een gezellig avondje uit met het hele gezin. Voor de kleintjes hebben ze onder andere frietjes, poffertjes en spareribs. Ook mogen  ze na het eten een cadeautje uitzoeken uit de schatkist!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10