Grand Cafe De Buuren

Dinerbon Dedemsvaart Grand Cafe De Buuren
Adres
Marktstraat 5
7701GT Dedemsvaart
Telefoon
0523 769020
Dinerbon Dedemsvaart Grand Cafe De Buuren
Dinerbon Dedemsvaart Grand Cafe De Buuren
Dinerbon Dedemsvaart Grand Cafe De Buuren
Dinerbon Dedemsvaart Grand Cafe De Buuren

Wil je je Dinerbon in een plaatsje Dedemsvaart kwijt? Ga dan eens naar Proeflokaal de Buuren. Niet alleen is het een proeflokaal, hier kun je ook heerlijk lunchen, dineren en even gezellig een kop koffie of een drankje in het café drinken. Je kunt je Dinercheque ook inzetten om Proeflokaal de Buuren af te huren voor een privéfeestje. De ambiance met grote houten tafels, stoelen en wandbekleding geven de ruimte een robuust, maar ook een knusse uitstraling. Het is echt een ruimte om ongedwongen en gezellig met meerdere mensen bij te praten met een drankje en een hapje.

Lunchen

Kom je hier om te lunchen of te dineren, dan krijg je een eenvoudige kaart voor je met lekkere basic gerechten die eigenlijk iedereen wel lust, voor een schappelijke prijs. De lunchkaart bevat warme broodjes, zoals een broodje gehaktbal of een broodje runderburger. Maar je kunt ook kiezen voor vers afgebakken broodjes met allerlei soorten beleg, zoals ham, kaas, tonijn of zalm. En dan zijn er ook nog de tosti's met ham en/of kaas. Voor de grotere trek kun je als lunch ook een uitsmijter of een omelet nemen.

Dineren

Gezellig met je partner of vrienden en natuurlijk met je Dinerbon dineren kan ook bij Proeflokaal de Buuren. Ook dinerkaart is sober en je weet daarom altijd dat je een goed diner krijgt zonder al teveel poespas. Bijvoorbeeld een voorgerecht met een stokbroodje met kruidenboter of een soep van de dag. De hoofdgerechten bestaan uit Schnitzel, spareribs, kipburger of saté. Ook kun je kiezen uit visgerechten, gamba's of gebakken zalm. Ook vegetariërs kunnen bij Proeflokaal de Buuren terecht met een spinazietaartje of een vegaburger. Ook pannenkoeken behoren tot de mogelijkheid. En natuurlijk sluit je je diner af met een dessert, zoals een lekkere klassieke sorbet of een crème brullee.

Proeflokaal

Het café is het eigenlijke proeflokaal waar je kunt genieten van alcoholische en niet-alcoholische dranken. Uiteraard kun je je drankjes laten vergezellen met lekkere versnaperingen en hapjes, zoals een kaas- of worstplankje of allerlei gefrituurde hapjes. Hier gebruik je je Dinercheque voor het proeven van verschillende wijnen, bieren of whisky's, maar koffie of thee ook mogelijk.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10