Olde postkantoor

Dinerbon Dedemsvaart Olde postkantoor
Adres
Markt 1
7701GV Dedemsvaart
Telefoon
0523 71 24 15
Dinerbon Dedemsvaart Olde postkantoor
Dinerbon Dedemsvaart Olde postkantoor

Bent u een liefhebber van monumentale panden en van lekker eten? Dan is een bezoek met uw dinerbon aan het prachtige restaurant Olde Postkantoor beslist een aanrader voor u. Restaurant Olde Postkantoor bevindt zich aan de Markt 1 in Dedemsvaart en is gevestigd in het voormalige Postkantoor uit 1912. Het pand is uniek in zijn soort en staat al sinds jaar en dag op de Dedemsvaartse monumentenlijst. Het restaurant is centraal gelegen in Dedemsvaart en beschikt over een gezellig terras waar het in de zomermaanden goed toeven is. Binnen in het mooie monumentale pand hangt een aangename, ongedwongen sfeer waarin u zich snel thuis zult voelen bij uw bezoek met vrienden, familie of collega’s. Uw dinercheque is uiteraard eveneens welkom in dit restaurant!

Bij restaurant Olde Postkantoor kunt u zelf uw drie-, vier- of vijf gangen menu samenstellen met de gerechten van het a la carte menu, maar het is uiteraard ook mogelijk om met uw dinerbon losse gerechten van de kaart te bestellen. Op het menu staan onder andere een tamme eendenborst die is bereid met mais, venkel, rozemarijn en knoflook, een beefburger royal met pancetta, rode ui en dragon en een vegetarische rotolo di pasta met tomaat, spinazie en ricotta. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een frisse salade en verse frites, die onbeperkt zijn bij te bestellen.

Klinkt restaurant Olde Postkantoor u goed in de oren? Twijfel dan niet langer en reserveer een tafel in dit unieke restaurant in Dedemsvaart. Laat u bij uw bezoek volledig in de watten leggen door de bediening en geniet van een welverdiende avond uit met uw dinercheque!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10