Restaurant Harwig

Dinerbon Den Ham Restaurant Harwig
Adres
Ommerweg 1
7683 AV Den Ham
Telefoon
0546 - 671228
Dinerbon Den Ham Restaurant Harwig
Dinerbon Den Ham Restaurant Harwig
Dinerbon Den Ham Restaurant Harwig

Restaurant Harwig is een gezellig restaurant in Den Ham, waar u terecht kunt voor elke gelegenheid. Of u nou een plek zoekt voor een intiem diner voor twee, een familielunch of een groot feest, bij Restaurant Harwig bent u altijd welkom. U kunt trouwens ook uw Dinerbon hier verzilveren! Kom gerust langs op maandag tot en met zaterdag tussen 11:00 en 21:00.

Het restaurant is al sinds 1836 een belangrijk ontmoetingspunt onder buurtbewoners. Het bijzondere aan Restaurant Harwig is dat ze geen menukaart hebben, maar een menumuur waar alle voorgerechten, hoofdgerechten en bijgerechten op worden vermeld. Deze gerechten worden regelmatig gewijzigd aan de hand van smaak en seizoen. Bestel uw favoriete gerechten en betaal met uw Dinerbon. De voorgerechten worden in de keuken bereid en uw hoofdgerecht wordt a la minute klaargemaakt op de grill in de open keuken. Dit is pas echt Live Cooking! Voor zeer betaalbare prijzen serveert Restaurant Harwig verassende gerechten van topkwaliteit. Als u komt eten met uw Dinercheque, kunt u dit allemaal zelf ervaren!

Als u met een grote groep komt, zijn er door het jaar heen allerlei passende arrangementen mogelijk. Wat dacht u bijvoorbeeld van een gezellige barbecue, warm buffet, stampotbuffet of dessertbuffet! Vraag gerust naar de mogelijkheden wanneer u bij Restaurant Harwig komt dineren met uw Dinercheque.

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews