Restaurant Zalencentrum de Beuk

Dinerbon Den Ham Restaurant Zalencentrum de Beuk
Adres
Dorpsstraat 7
7683BG Den Ham
Telefoon
054 667 1602
Dinerbon Den Ham Restaurant Zalencentrum de Beuk
Dinerbon Den Ham Restaurant Zalencentrum de Beuk

Bent u op zoek naar een laagdrempelige maar tegelijk sfeervolle bestedingsmogelijkheid voor uw dinerbon in het plaatsje Den Ham? Dan hoeft u nu niet meer verder te zoeken. Sinds kort zal u met uw dinercheque namelijk hartelijk worden ontvangen bij Restaurant Zalencentrum de Beuk. Dit restaurant en het bijbehorende zalencentrum bevinden zich aan de Dorpsstraat 7. Het is een rustige locatie waar u heerlijk op het terras kunt zitten onder het genot van een echt goed kopje koffie en een fijne lunch of andere versnapering. Binnen in het restaurant heerst een huiselijke sfeer en is er veel licht. De vriendelijke bediening zal voor u een perfect plekje vinden zodat u met uw gezelschap optimaal van de avond kunt genieten.

De kaart van Restaurant Zalencentrum de Beuk is eenvoudig, maar de gerechten worden bereid met smaakvolle ingrediënten.  Zo roken zij zelf de hammen en overige gerookte artikelen op beukenhout, wat een zeer bijzondere smaak geeft aan de gerechten waar deze producten in zijn verwerkt. Kom met uw dinerbon genieten van een boerenschnitzel met groenten, spekjes, champignons en ham of kies voor een vers gebakken broodje met gerookte zalm. Probeer ook de uitsmijter de Beuk geserveerd met een bolletje salade of ga voor Harry’s bal met lekkere aardappelen.

Kom genieten van de gastvrijheid in dit gezellige en sfeervolle restaurant in Den Ham en loop eens binnen voor een leuke middag of avond uit eten. Uw dinercheque is bij Restaurant en Zalencentrum de Beuk het hele jaar door meer dan welkom dus vergeet deze zeker niet mee te brengen tijdens uw bezoek!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10