Da Mario

Dinerbon Deventer Da Mario
Adres
Vleeshouwerstraat 4-6
7411 JN Deventer
Telefoon
0570 - 619393
Dinerbon Deventer Da Mario
Dinerbon Deventer Da Mario
Dinerbon Deventer Da Mario

Met uw Dinerbon kunt u in Deventer op z’n Italiaans dineren in Da Mario, al jaren een begrip in Deventer en omstreken. Veel lokale bewoners zijn met Da Mario opgegroeid, gezien zij hier als kind al vaak kwamen. De kans is dan ook groot dat als u aan een Deventenaar vraagt waar Da Mario is zij u feilloos de weg kunnen wijzen. Wij zijn gevestigd in de Vleeshouwerstraat in hartje Deventer, alwaar u de sfeer van de Hanzenstad goed kunt proeven. Aansluitend kunt u met uw Dinerbon proeven van heerlijke Italiaanse gerechten. De keuken van Da Mario bereikt al jaren een consistent hoog niveau, maar hij blijft toegankelijk voor iedereen. Wat dacht u van een overheerlijke pizza uit onze mooie steenoven met daarbij een heerlijk wijntje? Met uw Dinerbon kunt u dus op en top Italiaans genieten bij Da Mario. Een intiem diner voor twee regelen wij graag, maar ook voor groepen is Da Mario uitstekend geschikt.

Onze kaart staat dus vol met Italiaanse lekkernijen. Probeer bijvoorbeeld onze osobucco, waarvan sommige van onze Italiaanse gasten beweren dat deze beter is dan in Italië zelf. Zo staan er nog veel meer prachtige Italiaanse klassiekers op onze menukaart, maar ook een avontuurtje gaan wij niet uit de weg in de keuken van Da Mario. Verwacht dus ook een aantal verrassende gerechten. Zien (en proeven) is natuurlijk geloven, dus het is het handigst als u gewoon een keer langskomt met uw Dinerbon. Dan kunt u ook meteen genieten van onze prachtige wijnkaart. Wij raden in het bijzonder de Ammarone en de Barollo aan. Uitmuntende wijnen met een sterk karakter!

Bent u op bezoek in Deventer en heeft u zin een avond Italiaans genieten met uw Dinercheque? Kijk dan niet verder dan Da Mario. Hopelijk zien wij u snel een keer verschijnen!

 

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10