Engel & Bengel Eetkaffee

Dinerbon Deventer Engel & Bengel Eetkaffee
Adres
Grote Overstraat 55
7411 JB Deventer
Telefoon
0570 614 754
Dinerbon Deventer Engel & Bengel Eetkaffee
Dinerbon Deventer Engel & Bengel Eetkaffee

Welkom bij Eetkaffee Engel & Bengel in Deventer. Bij dit vrolijke eetcafé kunt u komen dineren in huiskamersfeer met dinerbon. De eetgelegenheid bevindt zich in de Grote Oeverstraat, die zeer herkenbaar is vanwege de felgekleurde parapluutjes die hoog boven de straat tussen de gebouwen zijn opgehangen. Dezelfde vrolijke kleurelementen zijn terug te vinden in de inrichting van Engel & Bengel en in het kleine terrasje voor de deur. Bloemen, kussentjes en zachte verlichting zijn de dingen die het eetcafé de echte huiskamersfeer geven. Enkele deuren verderop bevindt zich onze loungekelder, alwaar mogelijkheden zijn om met grotere groepen te dineren of evenementen te organiseren. Neem vooral contact op over de mogelijkheden!

U kunt bij Engel & Bengel al vanaf het middaguur met uw dinercheque terecht voor een lunch. U heeft ruime keuze uit verschillende broodjes, tosti’s, uitsmijters en salades. Houdt u van vis? Kom dan de gemarineerde zalm met kruidenrisotto en Hollandaisesaus proeven. Liever een lekker stuk vlees? De gegrilde lamsrack met een salsa verde van verse kruiden is ook een echte aanrader. Wanneer u niet kunt kiezen tussen vlees of vis, is dat ook geen enkel probleem. Eetkaffee Engel & Bengel biedt namelijk Surf & Turf aan, een gerecht dat origineel veel gegeten wordt in gebieden aan zee. Het gerecht bevat zowel vlees áls vis. Bij Engel & Bengel bestaat de Surf & Turf uit Ossenhaaspuntjes in gezelschap van gamba’s op Oosterse wijze.

U bent van harte welkom om de huislijke gezelligheid van Eetkaffee Engel & Bengel in Deventer zelf te komen meemaken met uw dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10