Fletcher Hotel Gilde

Dinerbon Deventer Fletcher Hotel Gilde
Adres
Nieuwstraat 41
7411 LG Deventer
Telefoon
(0)570 - 641 846
Dinerbon Deventer Fletcher Hotel Gilde

Wist u dat u vanaf nu met uw dinerbon ook heerlijk kunt gaan borrelen op meerdere locaties in Nederland? Zo kunt u uw dinercheque op een alternatieve en laagdrempelige manier inzetten voor een mooie en gezellige avond of namiddag uit met vrienden, familie, collega’s of andere bekenden. Een van de plaatsen waar u van harte welkom bent voor een gezellige en vrolijke borrel is de hotelbar van 3 sterren Fletcher Hotel Gilde. 3-sterren Fletcher Hotel Gilde ligt in hartje Deventer, en is gevestigd in een prachtig historisch pand dat de ambiance heeft uit een rijk verleden met het comfort van vandaag. Het hotel is ook nog eens omringd door een mooie stadstuin, wat het geheel nog meer allure geeft.

Hanzestad Deventer is een gezellige stad met veel winkeltjes, monumentale panden en terrassen, waaronder het terras van Fletcher Hotel Gilde zelf, waar u met uw dinerbon terecht kunt. Wanneer het mooi weer is is het hier zeer goed toeven en geniet u in de zon van verfrissende drankjes en heerlijke borrelhapjes. Ook binnen in de hotelbar zit u echter goed, het is een sfeervol ingerichte ruimte met een mooie houten bar en prachtige hanglampen.

Met uw dinerbon kunt u dus heerlijk borrelen in de bar of op het terras, bijvoorbeeld na een dagje cultuursnuiven in Deventer zelf. Kom lekker ontspannen in de mooie terrastuin onder het genot van een drankje en een hapje. Vergeet ook niet om uw dinercheque mee te nemen bij uw bezoek, om aan het eind van een geslaagde borrel de rekening mee te betalen!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan