Food & Joy

Dinerbon Deventer Food & Joy
Adres
Brink 80
7411 BX Deventer
Telefoon
0570 - 611122
Dinerbon Deventer Food & Joy
Dinerbon Deventer Food & Joy

Food&Joy is gelegen aan de Brink in het hartje van de mooie historische stad Deventer. Besteed na een heerlijk dagje in deze prachtige stad uw Dinerbon eens hier. Eigenaar Frank Jan Ham staat hier bijna iedere dag met overgave en oprechte vrolijkheid zijn gasten te bedienen.

Wij hebben een uitgebalanceerde kaart waar voor ieder wat wils op staat. Om onze kwaliteit te waarborgen en in staat zijn om al onze gerechten zo vers mogelijk voor u klaar te maken, staan op onze dinerkaart staan altijd ongeveer 12 hoofdgerechten. Ook onze lunch is er één waar we trots op mogen zijn. Het Desembrood (oerbrood) is de gistvrije motor van onze succesvolle lunch. Naast onze rijk belegde broodjes, bieden wij huisgemaakte soepen en heerlijke salades aan. Bij een lekker broodje of salade hoort een lekker drankje. Zo word onze Jus de Orange dagelijks versgeperst, bieden we verse vruchten en groentensmoothies aan en is ons personeel getraind om de lekkerste barista koffies voor u te bereiden.

Iedere gast die gezellig bij ons komt eten, heeft altijd ruime keus aan lekkere gerechten. Ook voor gasten met een allergie of speciale wensen staan wij klaar. Zo hebben we altijd glutenvrij brood op voorraad, is onze brie en geitenkaas gepasteuriseerd en omdat we alles zelf maken, is er heel veel mogelijk. verder maken wij enkel gebruik van duurzame en pure producten.

 Kortom; Wij heten iedereen van harte welkom in ons Grand Café of op ons gezellige terras. Van honden tot volwassenen, van baby’s tot 80+. De goede kwaliteit, correcte bediening en bovendien de ongedwongen sfeer garanderen dat u zich zeer zeker op uw gemak zult voelen bij Grand Café Food&Joy. Uw Diner Cadeau Dinercheque accepteren wij graag! 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10