Jasmin's

Dinerbon Deventer Jasmin's
Adres
Brink 79
7411 BX Deventer
Telefoon
0570 726826
Dinerbon Deventer Jasmin's
Dinerbon Deventer Jasmin's
Dinerbon Deventer Jasmin's

Midden in het bruisende centrum van Deventer kunt u met uw Dinercheque terecht bij  Jasmin’s. Deze kleurrijke lounge zorgt voor een ongedwongen sfeer waar u op elk moment van de dag terecht kan, van lunchen tot borrelen en dineren. Met uw dinerbon kunt u bij Jasmin’s genieten van een stijlvol interieur en een zeer diverse menukaart.

Gelegen aan het prachtige plein De Brink, zit u midden in het stadshart van Deventer. In de zomer kunt u bij ons genieten van een hapje en drankje op het terras. In de winter kunt u genieten van ons unieke interieur waar u zich voor even in een andere wereld waant. U kunt bij ons terecht voor internationale, klassieke gerechten zoals een entrecote van de grill of een surf & turf, maar ook voor onze platters met diverse soorten hapjes. Wij raden u zeker aan om onze platters te komen proeven. Deze verfijnde hapjes zijn ideaal om samen te genieten van meerdere gerechtjes. De platters worden geserveerd met onder anderen vers Turks brood met hummus en baba ganoush.

U bent bij Jasmin’s van harte welkom met uw dinerbon of dinercheque. Of u nou voor een kop koffie, een borrel of een diner komt, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen!

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10