Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel

Dinerbon Deventer Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel
Adres
Worp 2
7419 AD Deventer
Telefoon
0570 667080
Dinerbon Deventer Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel
Dinerbon Deventer Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel

Heeft u er wel eens aan gedacht om uw dinerbon te besteden in een restaurant dat onderdeel is van een hotel? Het is wellicht niet iets waar u in eerste instantie aan zou denken, maar het is een unieke manier om een leuke avond uit eten te beleven. Vaak hebben hotels goede restaurants waar kwalitatief hoogstaand eten wordt bereid. Bovendien is de ambiance in een restaurant van een hotel toch net wat anders dan in een restaurant. Indien u dit graag een keer zou willen proberen, bent u van harte welkom om met uw dinercheque langs te komen bij het restaurant van het Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel aan de Worp 2 in Deventer.

Het restaurant van Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel bevindt zich in een serre-achtige zaal die zowel in de zomer als in de winter erg licht is. De buitenmuren zijn geheel van glas, waardoor u vanuit binnen kunt genieten van een prachtig uitzicht. In de keuken van het restaurant staat Bob van Raan. Samen met zijn team laat hij u kennis maken met de lokale specialiteiten en ingrediënten. Wanneer u langskomt met uw dinerbon bereiden zij voor u heerlijke gerechten die in een modern jasje zijn gegoten.

Het restaurant van Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel is de plek voor een memorabele lunch, high tea of diner. Kom het nu zelf ervaren en reserveer een tafel met vrienden, familie of collega’s. Vergeet bij uw bezoek vooral niet om uw dinercheque met u mee te nemen, want daar kunt u het gehele jaar door de rekening mee betalen in dit restaurant!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10