Queen of India

Dinerbon Deventer Queen of India
Adres
Grote Overstraat 58
7411 JD Deventer
Telefoon
0570 - 610697
Dinerbon Deventer Queen of India
Dinerbon Deventer Queen of India
Dinerbon Deventer Queen of India

Gebruik uw Diner Cadeau Dinerbon eens voor restaurant Havana Bay in Deventer. Dit prachtige restaurant brengt een stukje ‘Havana in de hanzestad”. De gerechten zijn hier typisch Cubaans en ook de warme ambiance; zo kunt u in de bijzondere muurschilderingen het Capitool, Che Guevara, Hemmingway en salsa ontdekken.

Sinds de vliegende start van dit restaurant in 2006 is Havana Bay in de binnenstad van Deventer een gevestigde naam geworden. De officiële opening was een historisch moment, want de grote leider zelf was ervoor naar Deventer gekomen. ‘Fidel’ knipte omringd door bodyguards het rode lint door.

De menukaart is compact, maar verandert regelmatig. U kunt hier met uw Dinerbon genieten van overheerlijke Cubaanse gerechten, altijd klaargemaakt met producten van hoge kwaliteit. De specialiteiten zijn onder andere gebakken kippenlevertjes op Cubaanse wijze, de schotel van gestoofd rundvlees met vijgen en de tiramisu de plátano. Dit is Tiramisu op z’n Cubaans met banaan. Daarnaast hoeft eten bij Havana Bay helemaal niet duur te zijn. Voor een soep bent u bijvoorbeeld slechts €4,95 kwijt. Een heerlijk voorgerecht kost 8,50, nagerechten €5,00 en hoofdgerechten staan al vanaf €18,90 op de kaart.

U kunt zich bij Havana Bay echt in Cuba wanen. Zo is het hier nu ook mogelijk om te genieten van echt Cubaans bier; kom vooral ook nippen aan onze versbereide cocktails óf vraag een van onze medewerkers om een heerlijk sigaartje.

 

Havana Bay ademt Cuba. Met uw Diner Cadeau dinercheque kunt u hier voor een avond van mee proeven. Zowel voor een romantisch diner met zijn twee of een gezellige avond met de hele familie is Havana Bay de juiste plek. Wij zien u graag tegemoet met uw Dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10