Restaurant Boas

Dinerbon Deventer Restaurant Boas
Adres
Golstraat 6
7411 BP Deventer
Telefoon
0570 619508
Dinerbon Deventer Restaurant Boas
Dinerbon Deventer Restaurant Boas
Dinerbon Deventer Restaurant Boas
Dinerbon Deventer Restaurant Boas

Restaurant Boas is gevestigd in een prachtig middeleeuws pand op de hoek van de Golstraat en de Walstraat in het oude centrum van Deventer. In een gezellige buurt vol antiekwinkeltjes, restaurants en kleine shops stap je bij Boas de wereld binnen van de Franse haute cuisine. Dit klein stukje Frankrijk midden in Deventer heeft een klassiek interieur met balkenplafonds, grote kroonluchters en sfeervolle kandelaars op robuuste houten tafels. Aan de lichte muren hangen mooie schilderijen van Franse landschappen. Je waant je hier echt in een restaurant op het platteland van de Provence. Als het weer het toelaat kun je ook buiten op het terras plaatsnemen onder een grote parasol. Het gerenommeerde Restaurant Boas werd in 2015 opgenomen in de prestigieuze Michelingids, met lovende commentaren! De beleefde en zeer vriendelijke obers dragen bij aan de plezierige en rustige sfeer die maakt dat je je hier echt welkom voelt. Je Dinerbon of Dinercheque wordt bij Boas vanzelfsprekend graag geaccepteerd.

Restaurant Boas is gespecialiseerd in de Franse keuken, met diverse menu’s van vier, vijf of zes gangen. Op de kaart vind je klassiekers zoals Normandische oesters, de befaamde côtes de boeuf met béarnaise en chateaubriand bereid met de lekkerste ossenhaas. Boas werkt graag met verse, seizoensgebonden producten die zoveel mogelijk uit de regio komen. Voor vegetariërs is er keus uit een aantal heerlijke schotels zonder vlees. Indien gewenst schenken de obers bij de diverse gerechten bijpassende wijnen uit bekende wijnstreken in Frankrijk. Dit sfeervolle restaurant is ook zeer geschikt voor een familiediner of zakelijk etentje. Er zijn twee kleinere aparte ruimtes, de Herenkamer en de Deventerkamer, voor groepen tot veertien personen. De hele bovenverdieping kan ook geboekt worden voor grotere gezelschappen tot veertig gasten.

Restaurant Boas is geopend op dinsdag t/m zaterdag vanaf 17:30 uur. Op woensdag is het restaurant ook open voor lunch, van 12:30 uur tot 14:30 uur. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Station Deventer ligt op ongeveer vijf minuten loopafstand. Als je met de auto komt kun je parkeren in de dichtbijgelegen Centrumgarage of in de grote parkeergarage bij de Wilhelminabrug.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10