Restaurant Jackies NYCuisine

Dinerbon Deventer Restaurant Jackies NYCuisine
Adres
Grote Poot 19
7411 KE Deventer
Telefoon
(0570) 616 666
Dinerbon Deventer Restaurant Jackies NYCuisine
Dinerbon Deventer Restaurant Jackies NYCuisine
Dinerbon Deventer Restaurant Jackies NYCuisine
Dinerbon Deventer Restaurant Jackies NYCuisine

Met uw dinerbon kunt u zich vanaf nu in Deventer tegoed doen aan de zinderende New Yorkse-keuken. New York City is natuurlijk een van de meest indrukwekkende wereldsteden en op culinair gebied gebeuren hier dan ook de meest waanzinnige en spannende dingen. Bij Jackies doen wij ons uiterste best om de essentie van de New Yorkse-keuken naar Nederland te halen. Wat betekend dat effectief voor de gerechten die wij bereiden? Wij bereiden bijvoorbeeld veel gerechten waarbij u de vele invloeden van China Town terug ziet komen. Verder staat Jackies bekend om haar steaks, hamburgers, sushi, kreeft en prachtige oesters. Een vrij eclectisch geheel dus! Met uw dinerbon kunt u bij Jackies genieten van een luxe, gezellige en vooral gedenkwaardige avond in een fantastische sfeer. Gedurende deze avond proberen wij u dan ook een aantal keer flink culinair te verrassen!

In de zomer kunt u plaatsnemen op ons mooie terras. Bij minder weer staan er drie mooie etages voor u klaar om in plaats te nemen. Jackies is gevestigd in een oud pand, maar onze inrichting is modern en strak, maar toch zeker ook sfeervol. Onze eeuwenoude gewelvenkelder verdient hierbij een speciale vernoeming. Deze sfeervolle ruimte is bijvoorbeeld ook perfect geschikt voor een feest. Kom met uw dinercheque genieten van New Yorkse-heerlijkheden. Onze vriendelijke en attente bediening zullen er alles aan doen om uw bezoek tot een feest te maken!

Komt u gezellig een keer langs in Deventer? Vergaat dan uw dinercheque niet. Wij hopen u binnenkort te kunnen verwelkomen in ons mooie restaurant!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10