Restaurant Sandton IJsselhotel

Dinerbon Deventer Restaurant Sandton IJsselhotel
Adres
Worp 2
7419AD Deventer
Dinerbon Deventer Restaurant Sandton IJsselhotel
Dinerbon Deventer Restaurant Sandton IJsselhotel

Dit restaurant bevindt zich op een overweldigende locatie aan de IJssel. In prachtige statig historisch gebouw vindt u Restaurant Sandton Ijsselhotel. Met een prachtig terras in de tuin aan het water een bijzonder indrukkend interieur merkt u meteen dat u op historische plek bent. Lokale specialiteiten, maar dan met een moderne twist. Zo laat de culinaire stijl van chef kok Bob Van Raan zich het beste omschrijven. Voor de lunch serveert Restaurant Sandton Ijsselhotel bijvoorbeeld echte Deventer Mosterdsoep. maar ook Oesters of een Tarte tatin van rode biet met zilverui, roquefort en hazelnoot.

 

U kunt voor het diner kiezen voor een menu bestaande uit 3, 4 of 5 gerechten. Denk aan klassieke gerechten als Kabeljauw, Duif, Kalfsschenkel of een Hele Kreeft, maar dan net even anders. De wijnkaart is zeer uitgebreid en biedt voor iedereen wat wils. De sfeer van dit restaurant laat zich het beste omschrijven als: Warm, toegankelijk maar met klasse. De indrukwekkende locatie van het restaurant en de prachtige omgeving vormen een perfecte eenheid met de hoge culinaire kwaliteit van Restaurant Sandton Ijsselhotel. Zoals u misschien wel begrepen had, bevindt zich ook een hotel bij het restaurant. De perfecte uitvalsbasis dus na een dag ronddwalen in de historische stad, of de rijke natuur van de omgeving. Ontspan en laat u verwennen!

 

Heerlijke gerechten, mooie wijnen en een warme, persoonlijke bediening. Dit wordt een diner om nooit meer te vergeten. En vergeet niet uw dinerbon of dinercheque mee te nemen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10