Restaurant ’t Oer

Dinerbon Deventer Restaurant ’t Oer
Adres
Brink 87
7411 BX Deventer
Telefoon
0570 597950
Dinerbon Deventer Restaurant ’t Oer
Dinerbon Deventer Restaurant ’t Oer
Dinerbon Deventer Restaurant ’t Oer

Aan de Brink in het centrum van Deventer staat proeflokaal 't Oer. U kunt hier terecht voor een ontbijt, lunch, diner of voor een lekkere borrel. Wat helemaal fijn is, is dat u dit kunt betalen met uw dinercheque! Bij proeflokaal 't Oer vindt u de Nederlandse gastvrijheid, zoals deze al heel lang bestaat. Wanneer u binnenstapt in dit leuke restaurant zult u zich meteen thuis voelen. Proeflokaal 't Oer heeft namelijk een sfeervolle inrichting met traditionele Hollandse voorwerpen. Deze zijn vertaald naar een moderne versie, zodat het restaurant verfrissend blijft. De mooie bar in het restaurant zorgt voor een prachtige uitstraling. Proeflokaal 't Oer is een perfecte plek om samen te komen met vrienden en familie, maar ook zeker voor een collegiaal uitje.

De kaart van proeflokaal 't Oer is laagdrempelig en bestaat uit seizoensgebonden gerechten die in een creatief jasje zijn gestoken. Rijke en kruidige stoofpotten en pasteien, lokale hartig- en zoetigheden en knapperig verse oerbroden van weleer. Maar ook eigentijdse gerechten en producten uit de Hanzestreek kom je tegen tijdens deze culinaire reis. Combineer deze overheerlijke gerechten met lokale bieren en wijnen. 

Het ontbijt is van 10:00 uur tot 12:00 uur. De lunch van 11:00 uur tot 17:00 uur. Het diner van 17:00 uur tot 22:00 uur. Dit geldt voor iedere dag. Ga dus zeker snel met uw dinercheque of dinerbon naar proeflokaal 't Oer!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10