Sushi By Me

Dinerbon Deventer Sushi By Me
Adres
Brink 35
7411BT Deventer
Telefoon
0570 611992
Dinerbon Deventer Sushi By Me
Dinerbon Deventer Sushi By Me
Dinerbon Deventer Sushi By Me

2. Sushi By Me, Deventer

Aan De Brink in Deventer vindt u het Japanse specialiteiten restaurant Sushi By Me. Hier kunt u zeven dagen per week genieten van ons All you can eat-concept met keuze uit meer dan 100 Japanse gerechten. Kom snel langs met uw dinerbon of dinercheque!

 

De warme en sfeervolle uitstraling van het restaurant maken het geschikt voor zowel grote groepen als intieme diners. Bij ons is er voor ieder wat wils. Het uitgebreide All you can eat-menu bestaat uit heerlijk sushi en grill gerechten. Voor de mensen die niet van vis houden, zijn er meer dan 40 grill of wokgerechten. En ook aan de vegetariërs is gedacht met keuze uit meer dan 20 gerechten. De gerechten worden bereid met verse en hoogwaardige ingrediënten gebaseerd op de traditionele Japanse keuken. Maak uw keuze en bestel maar liefst vijf gerechten per ronde.  Naast dineren in ons restaurant is het ook mogelijk om onze Japanse smaakbeleving in huis te halen door af te halen of te laten bezorgen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze Japanse gerechten? Wij verwelkomen u graag in ons eigentijdse restaurant in hartje Deventer. Gebruik uw dinerbon of dinercheque om te genieten van ons ruim twee uur durende All you can eat-concept.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10