t Holt

Dinerbon Diepenheim t Holt
Adres
Hengevelderweg 1a
7478 PE Diepenheim
Telefoon
0547 - 35 18 44
Dinerbon Diepenheim t Holt
Dinerbon Diepenheim t Holt

Let op: de Diner Cadeaukaart kan alleen ingeleverd worden bij reservering en vermelding vooraf

Bij het restaurant van Hotel Diepenheim hoort een bijzonder restaurant. Het gaat hier natuurlijk om restaurant ’t Holt. Dit Saksisch Koloniale restaurant staat bekend om zijn bijzondere mix tussen de Franse en Twentse keuken. Er is voor ‘elck wat wils’ zoals ze dat in Twente zeggen. Want er is ook meer dan genoeg keus voor de vegetariër, de veganist of als u last heeft van een bepaalde allergie. Bij dit hotel en restaurant is de gast nog steeds altijd koning en ze willen het u zo makkelijk mogelijk maken. Daarom kunt u ook betalen met een Dinerbon van Diner Cadeau.

De kleine gast kan lekker kleuren of spelen in het speciale kinderhoekje of kleuren, terwijl de keuken een pannenkoekje, frikandelletje, kroketje of iets anders van de speciale kinderkaart bereidt. In het seizoen wordt er ook wild- en Twentse aspergerechten geserveerd. Verder verzorgen ze graag speciale menu's of buffetten voor groepen tot 100 personen. Het hotel is een geweldige locatie voor een meerdaags familiefeest of bedrijfsuitje.

Er is in de omgeving van het hotel meer dan genoeg te beleven. Het zit bijvoorbeeld aan de kastelen route en is daardoor een uitstekende locatie voor een tussenstop of om te fungeren als begin-, of eindpunt. Als u geen fan van wandelen bent dan kunt u in de buurt ook fantastisch fietsen, of schaatsen of autorijden. Kom een keertje langs en leer op zijn Twents te genieten. Vergeet niet dat ze ook de Dinercheque van Diner Cadeau accepteren. Het personeel staat in ieder geval met smart op u te wachten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10