De Ouwe Compagnie

Dinerbon Enschede De Ouwe Compagnie
Adres
Walstraat 39
7511GG Enschede
Telefoon
053 430 8160
Dinerbon Enschede De Ouwe Compagnie
Dinerbon Enschede De Ouwe Compagnie
Dinerbon Enschede De Ouwe Compagnie

Sfeervol uit eten gaan met uw dinerbon in het hart van de stad Enschede, dat kan sinds kort bij restaurant de Ouwe Compagnie, een gezellig restaurant dat zich bevindt aan de Walstraat 39. U herkent de Ouwe Compagnie aan de karakteristieke geel met wit gestreepte luifels. De deuren van dit laagdrempelige restaurant met een prachtig interieur gingen al open in 2004 en sindsdien weten al vele vaste klanten dit Hollandse eetcafé keer op keer weer te vinden. De plafondhoge kast, de brede schouw en de intieme zitjes geven het interieur van de Ouwe Compagnie een echt huiskamergevoel, u zult zicht er dan ook snel thuis voelen wanneer u met uw dinercheque een bezoek brengt aan het restaurant.

Bij De Ouwe Compagnie kunt u komen genieten van heerlijke Hollandse gerechten met bijzondere namen. Zo kunt u bijvoorbeeld een verhaal van vroeger bestellen. Dit is een gerecht van kalfslever met spek en ui. Ook kunt u met uw dinerbon komen genieten van de baart in huis, een mooie moot Victoriabaarsfilet met een huisgemaakte, uitzonderlijk goed gelukte ravigotesaus. Probeer ook het gerecht ‘Allemaal sliertjes…’. Het gaat hier uiteraard over tagliatelle met heerlijke zalm en groenten in roomsaus met groene pesto.

Voor de vegetariër is er bij de Ouwe Compagnie ook voldoende te beleven. Proef bijvoorbeeld van Popeye’s passie, een aardappel gevuld met spinazie, ei en pijnboonpitten, die is gegratineerd met buffelmozzarella op een bedje van champignons. Het team van de Ouwe Compagnie hoopt u snel welkom te mogen heten in het eetcafé met uw dinercheque voor een avond vol onvervalste Oudhollandse gezelligheid!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10